FOTO: Albaiulience RĂNITE într-un accident în lanț produs pe un drum din județul Bihor, din vina unui șofer din Harghita

Un accident în lanț ce a avut loc zilele trecute pe strada Bobâlna din localitatea Aleșd, județul Bihor, s-a soldat cu urmări nefericite pentru două albaiulience implicate în nefericitul eveniment rutier. Mașina în care se aflau a fost acroșată și mai apoi proiectată în alt autoturism.

Joi,18 iulie a.c., la ora 12.00, pe strada Bobâlna din localitatea bihoreană Aleșd, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Sândominic, județul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării și a acroșat din spate un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 54 de ani, din Alba Iulia.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în autoturismul care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat din localitatea bihoreană Aușeu.

În urma accidentului rutier, două femei de 59 și 53 de ani, ambele din Alba Iulia, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare.

foto: Facebook Grupul Info Trafic Bihor

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...