Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO / Agra`s a deschis al 10-lea magazin din Alba Iulia: Un magazin și un concept nou, în sprijinul angajaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 20 septembrie, compania Agra`s a inaugurat cel de-al 10-lea magazin din Alba Iulia, în cartierul Ampoi III din Alba Iulia. Așa cum ne-am obișnuit, unitatea respectă formatul și profilul celorlalte magazine din urbe, oferind o gamă largă de produse, începând de la cele proprii, carne și preparate din carne, până la produse de panificație, lactate, legume-fructe, băuturi răcoritoare, dulciuri, produse de curățenie și așa mai departe.

Imaginea magazinului a căpătat plus valoare odată cu montarea copertinei ce înfățișează un crâmpei din urbea de altă dată, legând activitatea de comerț a producătorului local de astăzi de cea a comercianților locului dinainte vreme, când fiecare își știa locul și rostul lui. Practic, din respect față de Alba Iulia și oamenii ei, pe frontispiciul noului magazin Agra`s găsim o reclamă, dacă vreți, a locului și nu o poză cu o familie care zâmbește la comandă, lângă un coș de cumpărături supraîncărcat.

Deschiderea noului magazin Agra`s, salutată de furnizori

Și pentru că atunci când activitatea comercială pe care o desfășori depinde și de colaboratori, Agra`s și-a notificat furnizorii privind inaugurarea noului magazin, deschis ieri, la Alba Iulia, iar feed-back-ul a fost unul pozitiv:

”Suntem foarte încântați de inițiativa dumneavoastră de a deschide un nou magazin, spațiul este generos și foarte bine gândit, avem speranța ca acest lucru să ducă la o creștere a cifrei noastre de afaceri”, Claudiu Leahu, director comercial Ancău Company.

”Mă bucur să văd un comerciant și producător local care continuă să investească și să se extindă. Astfel de investiții nu fac altceva decât să ajute la dezvoltarea comerțului local și sprijină activitatea tuturor furnizorilor locali. Mă bucur nespus să văd că astfel de investitori locali au curajul să se dezvolte sub un format și concept original, potrivit pentru comunitatea locală. Un mare BRAVO din partea noastră, în calitate de partener! Pot să spun că, în momentul de față, ați devenit cel mai important partener al nostru din județul Alba. Vom continua să fim alături de dumneavoastră în toate proiectele care încântă clienții magazinelor Agra`s”, George Balsan, director regional Bergenbier S.A.

Concept nou, în sprijinul angajaților, Agra`s închide magazinele duminica

În timp ce marii jucători de pe piață ar ține magazinele deschise non-stop, raportându-se la societate doar din punct de vedere al consumului, Agra`s a luat pe cont propriu drumul spre o normalitate cerută încă din 2015. Atunci, compania a dus o campanie susținută, în care au atras sprijinul parlamentarilor de Alba, de toate culorile politice, pentru a convinge Parlamentul și Guvernul României de oportunitatea interzicerii activităților comerciale duminica, la nivel național.

”După ce propunerea a trecut de Comisia de agricultură a Camerei Deputaților, ne-am lovit de refuzul categoric al primului ministru de atunci, Victor Ponta, și nu s-a mai schimbat nimic. Hipermarketurile tot în centrele orașelor, cu program pe care îl stabilesc după bunul plac, înmormântând treptat și sigur comerțul tradițional, de unde și dispariția locurilor de muncă. De exemplu Lidl, când a deschis magazinul din Alba Iulia a spus că va avea 25 de angajați, acum are 9, pentru că așa e «conceptul»”, spune Dan Sărmășan, președintele consiliului de administrație al companiei Agra`s.

Începând cu data de 1 octombrie, programul magazinelor Agra`s va fi de luni până sâmbătă, de la ora 07.00 la 22.00. ”Pentru că ne pasă de angajații noștri dar și de clienți, pentru că înțelegem importanța timpului petrecut cu familia, cu prietenii, nevoia de relaxare și odihnă. Toate magazinele noastre vor avea acest program, indiferent de locul în care se află.

Primii beneficiari ai acestei modificări vor fi cei 130 de angajați din retail ai companiei. Inițiativa ne aparține și am hotărât punerea ei în practică pentru că, în afară de un loc de muncă, oamenii își doresc să fie relaxați, să se odihnească și nu în ultimul rând, pentru că suntem un popor creștin, iar duminica este zi de sărbătoare. Credem că vom fideliza clienții prin servicii și prețuri bune, prin calitatea deosebită a produselor, lucruri pe care, de altfel, le făceam și până acum. Ne batem cu concernele internaționale, care sunt favorizate de factorii politici”, a punctat Dan Sărmășan.

[nggallery id=4587]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea