FOTO: Activitate extrașcolară pe tema bullying-ului la Liceul Teoretic Petru Maior Ocna Mureș

Paul Voicu - Primar 2020

Cuvintele politicoase sunt ușor de spus, iar ecoul lor este fără sfârșit! (Maica Tereza)

La Liceul Teoretic Petru Maior Ocna Mureș a avut loc ieri, 20.11.2019, o activitate extrașcolară pe tema bullying-ului, activitate care a avut drept scop dobândirea de competențe în identificarea și combaterea problemelor legate de violența psihologică – Bullying-ul.

ELIT

Cu acest prilej ne-am bucurat de prezența în mijlocul nostru a dnei profesor Adela Nicoară, formator acreditat pe probleme de bullying, cu experiență în UK, venită de la Cluj, și care a răspuns pozitiv la invitația d-nelor prof. Daciana Maxim și Mihaiela Hosu.

Aceasta le-a vorbit elevilor de clasa aVII a despre conceptul de bullying, de factorii care pot determina comportamente de tip bullying, dar și de modul în care pot fi gestionate situațiile de acest gen sau care sunt soluțiile de combatere și reducere a acestui fenomen în școală.

Mihail David - 2020

Elevii au fost foarte receptivi la tema abordată, și deși, activitatea a început sub forma unui joc, pe parcurs aceasta s-a dovedit a fi din ce în ce mai captivantă pentru elevi, motiv pentru care au încercat să găsească singuri soluții de rezolvare a unor studii de caz și au tratat cu maximă seriozitate și responsabilitate problema bullying-ului.

Prof. Hosu Mihaiela

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...