Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Activitate extrașcolară pe tema bullying-ului la Liceul Teoretic Petru Maior Ocna Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cuvintele politicoase sunt ușor de spus, iar ecoul lor este fără sfârșit! (Maica Tereza)

La Liceul Teoretic Petru Maior Ocna Mureș a avut loc ieri, 20.11.2019, o activitate extrașcolară pe tema bullying-ului, activitate care a avut drept scop dobândirea de competențe în identificarea și combaterea problemelor legate de violența psihologică – Bullying-ul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu acest prilej ne-am bucurat de prezența în mijlocul nostru a dnei profesor Adela Nicoară, formator acreditat pe probleme de bullying, cu experiență în UK, venită de la Cluj, și care a răspuns pozitiv la invitația d-nelor prof. Daciana Maxim și Mihaiela Hosu.

Aceasta le-a vorbit elevilor de clasa aVII a despre conceptul de bullying, de factorii care pot determina comportamente de tip bullying, dar și de modul în care pot fi gestionate situațiile de acest gen sau care sunt soluțiile de combatere și reducere a acestui fenomen în școală.

Elevii au fost foarte receptivi la tema abordată, și deși, activitatea a început sub forma unui joc, pe parcurs aceasta s-a dovedit a fi din ce în ce mai captivantă pentru elevi, motiv pentru care au încercat să găsească singuri soluții de rezolvare a unor studii de caz și au tratat cu maximă seriozitate și responsabilitate problema bullying-ului.

Prof. Hosu Mihaiela


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea