FOTO| Acțiune filantropică a membrilor ASCOR Alba Iulia: Pachete alimentare pentru persoane vârstnice și vulnerabile din zona Cartierului Cetate

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În contextul pandemiei de Coronavirus şi a instituirii stării de urgenţă naţională, luni, 30 martie 2020, voluntarii Asociației Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia au desfășurat o activitate filantropică specifică perioadei dificile în care ne aflăm.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Voluntarii au oferit pachete cu produse alimentare pentru numeroase persoane vârstnice și vulnerabile din zona Cartierului Cetate din Alba Iulia, afectate ca urmare a pandemiei de COVID-19.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Aceștia au respectat riguros normele și regulile de igienă și cele de protejare a sănătății beneficiarilor, îndemnându-i pe vârstnici să se protejeze corespunzător și să evite deplasările inutile.

Prin Programul „Solidaritate prin Filantropie” se acordă gratuit hrană caldă, pachete alimentare sau altă formă de ajutor necesar unui număr de cel puțin 250 de persoane vârstnice sau bolnave care se află în autoizolare sau carantină pe raza județului Alba. Aceste persoane au fost identificate prin Comitetele Locale pentru Situații de Urgență, serviciile sociale ale Primăriilor din județ și parohiile Eparhiei Alba Iulia.

Foto credit: ASCOR Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419