Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Acţiune de ecologizare în cartierul „Lumea Nouă” din Alba Iulia. Peste 150 de saci cu deşeuri strânşi de angajaţi de la Protecţia Mediului, studenţi şi localnici

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Actiune de ecologizare Cartierul Lumea Noua08Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba a organizat miercuri, 21 mai 2014, o acţiune de ecologizare în cartierul Lumea Nouă din municipiul Alba Iulia, la care au participat, alături de angajaţii agenţiei, studenţi de la Facultatea de Ingineria Mediului din cadrul Universităţii “1 Decembrie 1918” dar şi localnici, totalizând aproximativ 80 de persoane Acţiunea s-a desfăşurat pe mai multe străzi ale cartierului, la final reuşindu-se strângerea a peste 150 de saci cu deşeuri menajere, pet-uri şi materiale textile.

Scopul acestei acţiuni a fost atât de ecologizare a unui areal intens poluat de activităţile antropice din zonă, cât şi de conştientizare a cetăţenilor în spiritul unui comportament prietenos faţă de mediu, ajutându-i să conştientizeze că problemele de mediu generate de activităţile cotidiene în zonele locuite nu trebuie să afecteze sănătatea umană, confortul şi mediul înconjurător.

Actiune de ecologizare Cartierul Lumea Noua12 “Calitatea mediului înconjurător este prezentă în viaţa noastră prin efectele sale asupra sănătăţii oamenilor. Calitatea vieţii depinde în primul rând de noi.  Trebuie să fim conştienţi de faptul că nu putem lăsa deşeurile pe stradă. Strada trebuie să fie oglinda cartierului nostru, a oraşului în care locuim”,  a declarat Mihaela Mih – Dehelean , directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini din cadrul acţiunii de ecologizare a cartierului Lumea Nouă din Alba Iulia:

[nggallery id=1771]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea