Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier pe Autostrada A1: Autoturism acroșat de un TIR – pentru două persoane a intervenit descarcerarea

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident pe A1 Sebes Deva22Un accident rutier grav s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 4.00, pe Autostrada A1, pe sensul de mers Sebeş-Orăştie. Au fost implicate un TIR şi un autoturism, iar două persoane au rămas blocate într-una dintre maşini.

UPDATE: Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, este vorba despre un TIR înmatriculat în Alba, care în timp ce se deplasa pe sensul Sebeş – Orăştie a acroşat un autoturism de pază al autostrăzii (Dacia Logan aparţinând firmei W.B.C. Boxguard), care circula pe banda de urgenţă.

Unul dintre cei doi bărbaţi, încarceraţi în Logan,  era în stare de inconştienţă la sosirea paramedicilor. Ambii au fost tansportaţi de urgenţă la spital, pentru investigaţii medicale şi îngrijiri.

UPDATE:În data de 27.05.2014, ora 03.17, pe Autostrada A1, la kilometrul 310, C.C.O., de 31 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de un autoturism care se deplasa pe banda de urgenţă, acroșându-l. În urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă 41 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, a suferit leziuni corporale grave iar un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Turdaş, judeţul Hunedoara, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

SMURD Sebeș a fost solicitat să intervină în această dimineaţă, la ora 03.20, pe autostrada A1, km 311+100 m, pe sensul de mers Sebeș – Deva la un accident rutier, produs între  un autotren şi un autoturism. În urma accidentului 2 persoane au fost rănite. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD B2 şi o ambulanţă SMURD – Terapie Intensivă Mobilă, pentru descarcerarea persoanelor rămase blocate între fiarele mașinii, pentru asistenţă şi prim ajutor medical și pentru transportarea acestora la spital”, a precizat reprezentantul ISU Alba.

[nggallery id=1819]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea