Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia – coliziune între 3 autovehicule în cartierul Partoș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident partos001O coliziune între 3 autovehicule s-a produs, luni, în jurul orei 14.00, pe str. Regimentul V Vânători din Alba Iulia.

Potrivit polițiștilor au fost implicate o autoutilitară, un TIR și un autoturism. O persoană rănită a fost transportată de urgență la spital.

UPDATE: Din primele cercetări efectuate la fața locului rezultă că TIR-ul a intrat pe contrasens și a acroșat o autoutilitară care, în urma impactului a fost proiectată într-un autoturism. Persoana rănită este o femeie, pasageră în  acesta din urmă. Cercetările continuă, traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

UPDATE:C.I., de 37 de ani, din Bucerdea Grînoasă, judeţul Alba, în timp ce conducea un autotractor în direcţia Alba Iulia – Sebeş, nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare faţă de o autoutilitară care circula din sens opus şi care era condusă de un tânăr de 22 de ani, din Zlatna, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului autoutilitara a fost proiectată într-un autoturism condus în direcţia Alba Iulia – Sebeş de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului o femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Alba Iulia, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cele 3 cazuri. Cercetările sunt continuate”, precizeaz[ reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: Dragoș SUCIU

[nggallery id=2473]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea