FOTO| Accident MORTAL pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în zona localității Ilia: O femeie însărcinată a DECEDAT și alte 6 persoane au ajuns la spital

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un accident MORTAL a avut loc miercuri în jurul orei 13.30 pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în zona localității Ilia: o femeie însărcinată a DECEDAT și alte 6 persoane au ajuns la spital.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

O persoană a murit și alte două au fost rănite grav, pe autostrada A1 Deva – Nădlac, după ce o mașină care tracta o remorcă a intrat în balans și s-a răsturnat.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 389+200, în zona localității Ilia, județul Hunedoara, un autoturism care tracta o remorcă, a intrat în balans și s-a răsturnat. În urma impactului, două persoane din autoturism au rămas încarcerate (potrivit primelor date, cu leziuni grave), iar o altă persoană a decedat. Circulația rutieră este întreruptă pe prima bandă, pe sensul către Nădlac.

Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute, traficul să fie reluat în condiții normale.

La solicitarea primită prin 112 s-au deplasat echipaje de pompieri ale Detaşamentului Deva şi Secţiei Ilia, specializate în descarcerare şi prim ajutor, şi personal medical al SAJ cu 6 autospeciale şi autosanitare. Într-un microbuz răsturnat, în care călătoreau 7 persoane, 4 bărbaţi şi 3 femei, cu cetăţenie bulgară, echipele de intervenţie au găsit o femeie de 37 de ani însărcinată şi încarcerată, aflată în stop cardiorespirator.

Celelalte persoane din microbuz care s-au autoevacuat prezentau leziuni minore. Metodele de resuscitare au rămas fără efect în cazul femeii, aceasta fiind declarată decedată de medicii SAJ. La UPU Deva au ajuns, cu 2 ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport victime multiple, 6 persoane cu traumatisme minore.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419