FOTO. ACCIDENT ieșit din comun, luni noaptea: Un MISTREȚ de peste 100 de kg a sărit într-o maşină aflată în mers. Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital GRAV rănit

Paul Voicu - Primar 2020

Un accident deosebit de grav, cum rar se întâlnește pe şoselele din România, a avut loc, luni, în comuna dâmboviţeană Conţeşti. Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital după ce un porc mistreţ, de peste 100 de kg, i-a sărit în maşină, în mers.

ELIT

Accidentul s-a petrecut luni noapte, în comuna dâmboviţeană Conţeşti, chiar la baza unui pod. Porcul mistreţ a sărit practic în maşină, prin parbrizul şoferului. În urma impactului, animalul a murit, iar şoferul, un tânăr de 24 de ani, a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, în stare gravă. Cel mai probabil, bărbatul a fost rănit de animalul care s-a zbătut în chinuri.

La faţa locului şi-au făcut apariţia şi reprezentanţii DSV Dâmboviţa. Medicii spun că mistreţul se deplasa, cel mai probabil, într-un grup format din mai multe exemplare.

Mihail David - 2020

„A fost un accident. Un porc mistreţ a intrat pe carosabil şi a fost un impact. Porcul a intrat în maşină efectiv”, a precizat un reprezentant de la AVPS Unirea.
Poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului urmând a preciza cum s-a întâmplat exact accidentul.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...