Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: ACCIDENT cu o ambulanță în misiune pe DN1, zona Sântimbru. Trei persoane rănite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident ambulanta santimbru07Un accident rutier s-a petrecut vineri, în jurul orei 17.40, pe DN1, lângă Alba Iulia, în zona intersecției cu localitatea Sântimbru. Din primele informații, o ambulanță s-a răsturnat după o coliziune cu un autoturism.

Potrivit primelor date, ambulanța se afla în misiune și transporta un pacient de la Teiuș la spitalul din Alba Iulia. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite ușor.

La fața locului a intervenit și un echipaj al ISU Alba.

UPDATE: Pacientul din ambulanța implicată în accident a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Acesta fusese preluat de mașina de salvare de la Teiuș, după ce a suferit un accident vascular cerebral. La momentul accidentului, pacientul aflat în autospecială era asigurat pe targa de transport cu centurile de siguranță și nu a mai suferit alte leziune grave în urma impactului. Răniți ușor au fost șoferul ambulanței și asistenta.

Traficul în zona accidentului s-a desfășurat cu dificultate, fiind reluat în jurul orei 18.50.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, D.O.A, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Alba, în timp ce conducea autoturismul marca Volvo, înmatriculat provizoriu în județul Alba, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu ambulanța marca Fiat, proprietate a Serviciului Județean de Ambulanță Alba, condusă de M.C.V de 38 de ani din Teiuș, care se deplasa dinspre Teiuș spre Alba Iulia și efectua o manevră de depășire a coloanei de autovehicule aflate în față, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma impactului, conducătorul ambulanței, M.C.V., asistenta C.M.T în vârstă de 42 de ani, domiciliată în Teiuș, și T.A. de 49 de ani din Miraslău, pacient în ambulanță, au suferit leziuni corporale ușoare.

Citiți și FOTO-VIDEO: ACCIDENT în sens giratoriu, la Alba Iulia. O ambulanță SMURD și un autoturism au intrat în coliziune în zona pieței din Cetate

Comunicat IPJ Alba: La data de 13.05.2016, în jurul orelor 17.30, pe DN 1, la kilometrul 388, la intersecția cu  DJ 107 B,  în afara localității Sântimbru, D.O.A., de 33 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o ambulanță ce era condusă înspre Alba Iulia, de un bărbat de 38 de ani, din Teiuș.

În momentul impactului, ambulanța avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune și efectua depășirea unei coloane de autovehicule.

În urma accidentului, conducătorul ambulanței, asistenta de pe ambulanță și pacientul transportat au suferit leziuni corporale ușoare.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Fotografiile  au fost trimise pe adresa redacției de către cetățeni aflați în zonă.

[nggallery id=2098]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea