FOTO| Accesul INTERZIS pe bretelele de acces către Centrul de Întreținere Pianu, pe Autostrada A1, cu excepția echipajelor de urgență și CNAIR

Potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și PoduriTimișoara, semnalizarea rutieră la bretelele de acces către Centrul de Întreținere și Coordonare Pianu, jud. Alba, autostrada A1, a fost suplimentată .

Pe aceste bretele au acces DOAR echipajele CNAIR și serviciile de urgență – Poliție, Salvare, Pompieri. Reglementarea situației s-a făcut la solicitarea Consiliului Județean Alba și a Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva.

ELIT

Localnicii din zona Pianu foloseau aceste bretele pentru a intra/ieși în/din autostrada A1, însă drumul nu a avut niciodată parte a unei intersecții pentru trafic de autostradă, ci a fost calificat drept drum de exploatare pentru CNAIR.

Calea de acces către localitățile din zona autostrăzii este Nodul Rutier Sebeș Vest, aflat la km 312+246, la aproximativ 4 kilometri distanță de breteaua folosită anterior, unde acum accesul turismelor este interzis!

Mihail David - 2020

foto: facebook – DRDP Timișoara

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Bele Ioan 4 iunie 2020 at 0:10

Nu a existat nu exista si nu va exista autostrada Ramnicul Valcea -Deva. DRDP Timaisoara sa mai invete traseele autostrazilor.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...