Rămâi conectat

Societate

FOTO: 33 de preșcolari din Sebeș au participat la concursul ”Mugurii Crucii Roșii”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu Grădiniţa cu Program Normal Nr. 4 Sebeş şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7 Sebeş, reprezentate de doamnele educatoare Plitea Felicia și Cibu Maria, respectiv Martin Cornelia, a organizat în data de 4 aprilie concursul  de igienă, sănătate şi prim ajutor „Mugurii Crucii Roşii”.

Concursul s-a adresat copiilor preşcolari, în scopul formării deprinderilor de igienă personală şi însușirii cunoștințelor privind educația pentru sănătate.

 Anul acesta au participat 33 de copii, din cadrul a 11 grădiniţe din zona Sebeş, după cum urmează: Gradinița cu Program Normal nr. 4 Sebeș – educatoate Cibu Maria, Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 Sebeș – educatoare Voicu Olimpia, Grădinița nr. 8 Sebeș – educatoare Frățilă Maria, Grădinița nr. 2 Sebeș – educatoare Muntean Camelia și Boloteag Ioana, Grădinița nr. 3 Sebeș – educatoare Besoiu Lucia, Grădinița nr. 6 Sebeș – educatoare Macovei – Costea Maria Viorela, Grădinița Lancrăm – educatoare Rablou Claudia, Grădinița Sebeșel – educatoare Macarie Carmen, Grădinița cu program prelungit Petrești – educatoare Ștefan Camelia și Muntean Ligia, Gradinița cu Program normal Petrești – educatoare Florea Adelina Viorica și Grădinița Heidi – educatoare Dahinten – Pavel Anca.

Copiii au parcurs cele trei probe: prima probă a constat în a răspunde la întrebările adresate cu conţinut de igienă personală şi noţiuni de sănătate, proba a doua a fost de recitare de poezii, cântece, ghicitori, concursul încheindu-se cu proba de realizare a unor desene pe teme de sănătate.

Echipajele celor 11 grădiniţe au dat dovadă de implicare, pricepere şi dăruire în cadrul acestui concurs. Toţi copiii au primit diplome şi premii, constând în articole igienico-sanitare, asigurate de către Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba.

Organizatorii Concursului „Mugurii Crucii Roşii” mulţumesc pe această cale cadrelor didactice care au pregătit echipajele cu responsabilitate şi devotament și copiilor pentru dăruire și implicare.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Focar de infecție la doi pași de Grădinița Nr.10 din Alba Iulia. Mormanele de gunoaie zac aruncate în stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Focar de infecție la doi pași de Grădinița Nr.10 din Alba Iulia. Mormanele de gunoaie zac aruncate în stradă Mormane de gunoiaie zac aruncate la doi pași de Grădinița nr.10 de pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, un adevărat focar de infecție mai ales pentru copiii care frecventează instituția de învățământ. Citește și: VIDEO […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea