Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO. 16 directori de spitale și medici din Republica Moldova, într-o vizită de documentare la ”Urgențe”, în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

O delegaţie formată din 16 directori de spitale şi medici din Republica Moldova a fost la sfârșitul săptămânii trecute la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, într-o vizită de documentare, deoarece sistemul UPU-SMURD urmează să fie implementat şi peste Prut.

urgente-alba-iulia01UPU Alba Iulia a fost aleasă ca unitate reprezentativă alături UPU Târgu Mureş şi Braşov, pentru a fi vizitate de grupul din Republica Moldova, iar cei prezenţi au văzul întreaga secţie, de la rampa de acces a ambulanţelor şi zona de triaj, până la spaţiile dedicate pentru urgenţe majore.

După ce au vizitat Unitatea de Primiri Urgenţe şi au primit informaţii de la Aurel Crişan, medicul şef al UPU Alba Iulia, cei prezenţi au continuat discuţiile în sala de şedinţe a spitalului alături de echipa managerială.
După vizita de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia delegaţia din Republica Moldova avea în agendă şi o vizită la Sala Unirii şi în Cetatea Alba Carolina.

Cei 16 directori de spitale şi medici din Republica Moldova vor merge mai apoi la UPU Braşov, în acelaşi scop, potrivit informațiilor postate pe site-ul spitalului.

[nggallery id=2709]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea