FOTO. „100 donatori la 100 de ani” – Campanie de donare de sânge, dedicată împlinirii a 100 de ani de la înființarea Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Mai mulți elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia donează săptămâna aceasta sânge în cadrul unei campanii dedicate împlinirii a 100 de ani de la înființarea liceului militar.

Prin intermediul campaniei „100 donatori la 100 de ani” elevii și cadrele militare ale colegiului au răspuns apelurilor lansate periodic de Centrul de Transfuzie Sanguină Alba pentru donarea de sânge și totodată dau un exemplu comunității și încurajează oamenii să facă acest gest umanitar.

ELIT

„Le mulțumim elevilor de la colegiul militar pentru că au răspuns solicitărilor noastre și au înțeles importanța acest gest. Ei obișnuiesc să doneze periodic sânge, fiind astfel un exemplu pentru comunitate și pentru alți tineri” a precizat medicul Ana Savu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba.

Campania de donare de sânge „100 donatori la 100 de ani” a demarat în primăvara acestui an și se va încheia la sfârșitul acestei luni, în total urmând a dona sânge 100 de elevi și cadre militare ale colegiului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...