Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Focar de COVID-19 într-un centru privat de îngrijire a persoanelor vârstnice din județul Alba: 37 de persoane infectate

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Focar de COVID-19 într-un centru privat de îngrijire a persoanelor vârstnice din județul Alba: 37 de persoane infectate

Un nou focar de COVID-19 a fost identificat în județul Alba într-un centru privat de îngrijire a persoanelor vârstnice, respectiv într-un aşezământ din Alba Iulia, fiind depistaţi pozitiv în total 37 de beneficiari, a informat, vineri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba. Astfel, din cele 119 cazuri noi anunţate vineri de către DSP Alba, după prelucrarea a 797 de probe, 47 sunt cazuri noi identificate în focare din centre sociale, aşezăminte sociale, case de îngrijire a persoanelor vârstnice de pe teritoriul judeţului, scrie agerpres.ro

„În ultimele 24 de ore a fost identificat un nou focar într-un centru privat de îngrijire a persoanelor vârstnice care funcţionează în mai multe locaţii pe teritoriul municipiului Alba Iulia. În total au fost testaţi pozitiv 37 de beneficiari, majoritatea asimptomatici. Aceştia vor fi monitorizaţi de medicul de familie al centrului”, a transmis DSP Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cele mai multe cazuri raportate vineri, în afara noului focar, sunt înregistrate în Alba Iulia, respectiv 23. Municipiul reşedinţă de judeţ se află în carantină din 17 noiembrie. Actualmente, rata de infectare este de 5,79, cu 444 cazuri depistate în ultimele 14 zile.

Numărul cazurilor active în Alba este vineri de 1.605. În total, de la mijlocul lunii martie, au fost depistate 11.132 de cazuri. Un număr de 9.240 persoane s-au vindecat, iar 287 au decedat.

Potrivit DSP, numărul total de teste efectuate a depăşit 131.300.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea