Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: Președintele Consiliului Județean Sibiu suferă de amnezie, nu ne respectă și se visează guvernator

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reacția vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, Florin Roman, în urma declarațiilor provocatoare ale președintelui Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea,  la adresa autorităților locale și a locuitorilor județului Alba, nu a întârziat să apară.

După ce șeful administrației județene din Sibiu a afirmat astăzi, că Alba Iulia a fost scoasă din cărți în ceea ce privește desemnarea capitalei regionale în contextul noului proiect de regionalizare administrativă a României, iar acest lucru se datorează în special refuzului autorităților din Alba să participe la dezbaterea organizată de ministrul Liviu Dragnea la Sibiu, vicele CJ Alba, Florin Roman, care a fost prezent la evenimentul cu pricina, a avut o replică aspră. Acesta spune că Ioan Cindrea dezinformează grosolan opinia publică, întrucât la întâlnirea de la Sibiu au  participat atât parlamentari și primari din judetul Alba, cât și el insuși, din parte consiliului județean. Aici, după spusele liberalului, au găsit un simulacru de dezbatere, lucrurile fiind aranjate pentru o demonstrație de forță a Sibiului.

Despre Ioan Cindrea (foto) mai aflăm că se visează guvernator și că este lipsit de respect față de Alba. Roman consideră că președintele CJ Sibiu este principalul vinovat de deteriorarea fără precedent a relatiilor de buna vecinătate dintre Alba si Sibiu.

“În legătură cu declarațiile președintelui CJ Sibiu, domnul Cindrea, aș dori sa fac câteva precizari: regret ca dl presedinte dezinformeaza grosolan opinia publica. La întâlnirea de la Sibiu au participat atat subsemnatul, cât si parlamentari si primari din judetul Alba, si nu putini. Deși invitatia a fost una tarzie, primită seara, pentru „o intalnire cu dl ministru Dragnea” am răspuns pozitiv din curtoazie si buna vecinătate.

La Sibiu am avut cu toții surpriza sa vedem o demonstratie de forța, la care toate lucrurile erau aranjate, inclusiv cine vorbește si cine sta la Prezidiu. Cei din Alba nu numai ca au fost ignorati, dar am si spus ca părăsesc sala dacă nu mi se da cuvântul pentru a prezenta poziția Albei. Sunt numerosi martori la aceasta scena. Intervenția domnului Dragnea a obligat practic gazdele sa mi se ofere cuvântul.

Am spus toate acestea la timpul potrivit. Vad ca dl Cindrea continua sa sufere de amnezie. Sper sa nu fie ceva grav, ci doar ca este normal acest lucru, de la o anumită vârsta. Nu e prima data cand dl Cindrea are o atitudine ostilă Albei. A mai procedat similar si cu presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, la o sedinta a CDR Centru, cand șeful administrației din Alba a fost scos din Prezidiu la Sibiu.

Dl presedinte Cindrea, care probabil se visează guvernator, nu ne respectă nici pe noi si nici Alba. Iar asta nu se învața in politica, ci in cei 7 ani de acasa. Dl Cindrea este principalul vinovat de deteriorarea fără precedent a relatiilor de buna vecinătate dintre Alba si Sibiu”, a declarat Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea