Florin Roman: Președintele Consiliului Județean Sibiu suferă de amnezie, nu ne respectă și se visează guvernator

Reacția vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, Florin Roman, în urma declarațiilor provocatoare ale președintelui Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea,  la adresa autorităților locale și a locuitorilor județului Alba, nu a întârziat să apară.

După ce șeful administrației județene din Sibiu a afirmat astăzi, că Alba Iulia a fost scoasă din cărți în ceea ce privește desemnarea capitalei regionale în contextul noului proiect de regionalizare administrativă a României, iar acest lucru se datorează în special refuzului autorităților din Alba să participe la dezbaterea organizată de ministrul Liviu Dragnea la Sibiu, vicele CJ Alba, Florin Roman, care a fost prezent la evenimentul cu pricina, a avut o replică aspră. Acesta spune că Ioan Cindrea dezinformează grosolan opinia publică, întrucât la întâlnirea de la Sibiu au  participat atât parlamentari și primari din judetul Alba, cât și el insuși, din parte consiliului județean. Aici, după spusele liberalului, au găsit un simulacru de dezbatere, lucrurile fiind aranjate pentru o demonstrație de forță a Sibiului.

ELIT

Despre Ioan Cindrea (foto) mai aflăm că se visează guvernator și că este lipsit de respect față de Alba. Roman consideră că președintele CJ Sibiu este principalul vinovat de deteriorarea fără precedent a relatiilor de buna vecinătate dintre Alba si Sibiu.

“În legătură cu declarațiile președintelui CJ Sibiu, domnul Cindrea, aș dori sa fac câteva precizari: regret ca dl presedinte dezinformeaza grosolan opinia publica. La întâlnirea de la Sibiu au participat atat subsemnatul, cât si parlamentari si primari din judetul Alba, si nu putini. Deși invitatia a fost una tarzie, primită seara, pentru „o intalnire cu dl ministru Dragnea” am răspuns pozitiv din curtoazie si buna vecinătate.

La Sibiu am avut cu toții surpriza sa vedem o demonstratie de forța, la care toate lucrurile erau aranjate, inclusiv cine vorbește si cine sta la Prezidiu. Cei din Alba nu numai ca au fost ignorati, dar am si spus ca părăsesc sala dacă nu mi se da cuvântul pentru a prezenta poziția Albei. Sunt numerosi martori la aceasta scena. Intervenția domnului Dragnea a obligat practic gazdele sa mi se ofere cuvântul.

ADEZIUNE PLUS

Am spus toate acestea la timpul potrivit. Vad ca dl Cindrea continua sa sufere de amnezie. Sper sa nu fie ceva grav, ci doar ca este normal acest lucru, de la o anumită vârsta. Nu e prima data cand dl Cindrea are o atitudine ostilă Albei. A mai procedat similar si cu presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, la o sedinta a CDR Centru, cand șeful administrației din Alba a fost scos din Prezidiu la Sibiu.

Dl presedinte Cindrea, care probabil se visează guvernator, nu ne respectă nici pe noi si nici Alba. Iar asta nu se învața in politica, ci in cei 7 ani de acasa. Dl Cindrea este principalul vinovat de deteriorarea fără precedent a relatiilor de buna vecinătate dintre Alba si Sibiu”, a declarat Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

3 Comentarii

albaiuleanul 3 septembrie 2013 at 20:13

Politicienii din Sibiu sau obisnuit de pe vremea lui Nicu Ceausescu sa linga fundurile la mai mari tari sa o duca si ei mai bine Florine !!!, si „lupu-si schimba blana dar naravu ba”.
Asa stiu ei sa fac politica si nu ai ce sa le faci Cindrea la virsta asta nu se mai poate schimba daca asa o crescut si sa format el ca politician nu poti sa-l mai schimbi la ani astia.
Lasa-i sa linga daca le place ca Ponta-i mai tinar si mai fresh.

Carcotasul 3 septembrie 2013 at 22:12

Florinel, Presedintele CJ Sibiu, te-a tratat mai bine decat meriti!

uhiuhoiop 4 septembrie 2013 at 22:31

Acum din cauza unuia, ar fii culmea sa ne certam, cu ALBA. Are si el neajunsurile lui. Oricum, regiunea cu ALBA si HUNEDOARA, alaturi de SIBIU,este cea mai fireasca, atat datorita mentalitatilor, obiceiurilor, graiului si lista poate continua.

Comentariile sunt oprite