Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, liderul deputaților PNL, REVOLTAT după ce Marcel Ciolacu a cerut demisia premierului: ”Singura lor arma este atacul la persoana! Mizerabil, dar asta este PSD!””

Ziarul Unirea

Publicat

în

Florin Roman, liderul deputaților PNL, reacționează după ce președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut demisia premierului Ludovic Orban după fotografia surprinsă la Guvern, când nu purta nici masca de protecție, nu păstra nici distanțarea socială, ba mai mult, fuma într-un spațiu închis.

Liberalul susține că PNL „nu a dus niciodată lupta politica la nivelul atacului la persoana”.„Nu as fi comentat, la fotografia făcută la ziua premierului, dacă nu vedeam declarația lui Marcel Ciolacu, a liderilor PSD, care înfierează cu manie proletara și cer demisia lui Orban!

Sunt declarații date după o tigara, pentru ca știu mulți lideri PSD, care sunt fumători, ca și mine. In momentul in care Grindeanu sau Tudose au fost surprinși la fumat, in parlament sau la guvern, nu am făcut din tantar, armăsar. Nu am cerut demisii și nici nu am trucat poze, care sa ironizeze situațiile respective. Nu am dus niciodată lupta politica la nivelul atacului la persoana. Și nu cred ca asta așteaptă romanul de rând de la politicieni!

Ipocrizia liderilor PSD este maxima! Și arată cât de murdar știu ei sa lupte! Pentru ciolan, nu pentru oameni!

Orban și-a recunoscut greșeala și a plătit amenda! Nu știu cati dintre pesedisti, care la zile de naștere, mai greșesc au procedat la fel. Asta e diferența de mentalitate!

Diferența între noi și pesediști este ca de la cer la pământ! Și pentru ca nu suntem hoți și corupți ca ei, atunci singura lor arma este atacul la persoana! Mizerabil, dar asta este PSD!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.

Vă reamintim că liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, declara că premierul Ludovic Orban ar fi trebuit să își dea imediat demisia după publicarea, pe Facebook, a fotografiei în care apare fumând, alături de colegi în guvern, de ziua sa de naștere.

„Nu ai voie în biroul premierului să fumezi, să consumi alcool, e un lucru elementar. În acest moment, această ipocrizie, să vii cu mască în conferinţa de presă şi să ai altă atitudine în interiorul guvernului. (…) Orban nu mai are niciun fel de credibilitate acum la români. Românii au stat două luni în case, au fost trei zile de vid legislativ, de atunci ar fi trebuit demisia, iar acum a apărut această fotografie”, a susținut Ciolacu, la Antena3.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea