Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Florin Roman: Ion Dumitrel şi Gheorghe Rotar îşi asumă într-un mod politicianist meritele blăjenilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba şi Gheorghe Rotar, primarul din Blaj, nu au un merit în aducerea investiţiei Bosch de la Blaj. O recunosc şi ei. A „aduce un investitor” înseamnă să faci o muncă activă de promovare, de ofertare a unor mari companii, pe scurt „diplomaţie comercială”. Şi Ion Dumitrel şi Gheorghe Rotar recunosc un lucru – cu care sunt 100% de acord: blăjenii au meritul, prin pregătirea lor, prin meseria pe care o ştiu, de a fi „atras” investiţia la Blaj. Nu domnul Dumitrel şi nici domnul Rotar. Ei îşi asumă doar meritele altora – ale oamenilor, se „trag” în poze şi fac nişte conferinţe de presă.
Lipsa de respect a primarului Rotar faţă de cetăţenii din Blaj este maximă pentru că îşi permite să pună semnul egal între el şi oamenii din Blaj, între el şi oraşul Blaj. Criticile pe care le-am făcut recent se referă la incapacitatea primarului Rotar şi a preşedintelui de Consiliu Judeţean Dumitrel de a aduce investitori, nu la adresa blăjenilor! Doar un despot ca domnul Rotar poate înţelege că el, oraşul şi oamenii sunt acelaşi lucru! Nu, el e doar un conducător limitat cu înclinaţii dictatoriale.
Pentru că domnul Rotar încearcă să evite nişte răspunsuri dure, îi amintesc întrebările la care nu doreşte să răspundă:
1. De ce are Blajul un şomaj peste media judeţului de când el e primar?
2. De ce au plecat investitori mari şi s-au închis fabrici de când el e primar la Blaj: StratusMob, Bergenbier şi Fabrica de malţ?
3. Ce fac concret, şi el şi domnul Dumitrel, ca „diplomaţie comercială” pentru a ADUCE investitori, nu doar pentru a face poze cu ei şi a pune covorul roşu la primărie?
4. De ce pun Dumitrel şi Rotar partidul (PDL) pe primul loc, înaintea blăjenilor, şi permit să întârzie investiţiile în Blaj din cauza domnului Boc şi a altora?

Florin ROMAN, PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea