Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, întrebat despre plecarea lui Horațiu Josan la ALDE: El a vrut să fie pe listele PNL. Nu s-a putut, și-a găsit alt loc 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul PNL Florin Roman declară, fiind întrebat despre plecarea lui Horațiu Josan la ALDE, că fostul primar al municipiului Aiud a vrut să fie pe listele liberalilor, însă nu s-a putut. Roman a precizat că, înainte de alegerile locale, Oana Badea a ieșit câștigătoare în sondaje, fiind desemnată candidatul PNL-ului, iar pentru asta ”probabil” Josan ”s-a supărat”. 

florin-roman”Îi dorim mult succes! Noi ne vedem de treaba noastră. El a vrut să fie pe listele PNL, nu s-a putut, și-a găsit alt loc, să fie sănătos și spor la treabă”, a spus Florin Roman, contactat de ziarulunirea.ro.

Florin Roman nu știa că Horațiu Josan a plecat la ALDE, însă când a fost întrebat dacă se aștepta la acest lucru, a răspuns ferm: ”Da”.

”Pe sondajele de la Aiud a ieșit câștigătoare Oana Badea. Pentru asta probabil s-a supărat, și-a luat bagajele și a plecat. Îi dorim succes și să ne întâlnim în campanie”, a mai spus Florin Roman, care e și secretar general adjunct al PNL.

Josan a avut patru mandate de primar al municipiului Aiud, iar înainte de alegerile locale din acest an a anunțat că nu va mai candida, deoarece își dorește un post de parlamentar.

Horațiu Josan a fost vicepreședinte în vechiul PNL, înainte de fuziunea cu PDL.

”Marele PNL își face treaba, nu ne speriem noi nici de X, nici de Y”, a conchis Florin Roman. El este primul pe lista PNL la Camera Deputaților.

Josan s-a înscris în ALDE și vrea să candideze din partea acestei formațiuni la Camera Deputaților, a declarat, vineri, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Citește și VIDEO. Fostul primar al municipiului Aiud, Horațiu Josan, s-a înscris în ALDE și vrea să candideze la Camera Deputaților


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea