Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Roman întreabă, Daniel Săbău nu răspunde…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În calitate de albaiulian, liberalul Florin Roman a adresat o serie de întrebări domnului Daniel Sabău, cel care se ocupă de restaurarea Cetăţii Alba Carolina. Aşa cum ne-am obişnuit, nici Corint-ul, dar nici Primăria nu răspund acestor solicitări, deşi discutăm despre informaţii care îi interesează pe albaiulieni. Mult trâmbiţata transparenţă este o păcăleală ca şi aşa-zisul parc inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute, în Şanţurile Cetăţii. Aşadar, voi încerca să răspund albaiulienilor punctual la fiecare întrebare la care Daniel Sabău şi primarul “betoanelor” refuză să răspundă albaiulienilor.
8. Pentru insolaţie în Şanţurile Cetăţii avem nevoie de şepcuţe? Că umbră nu mai avem!
Aţi inaugurat împreună cu primarul Hava un parc care… nu există. Doar o mare de betoane şi alei de ciment. Parcul acela e „virtual”, şepcuţele pe care va trebui să le purtăm la vară sunt însă foarte reale şi necesare. Vă asigur de aceea că pe timpul verii le voi spune zilnic albaiulienilor temperatura din Alba Iulia şi temperatura din parcul virtual pe care l-aţi inaugurat în cuptorul din şanţuri. Nu de alta dar ţin la sănătatea lor şi a turiştilor.
Pentru o raţie de umbră aşteptăm acum ca baronul betoanelor Hava să ne trimită pe Mamut. Pentru vârstnici, plimbarea poate dura două zile, din cauza distanţei. În acest caz, îi invit pe albaiulieni să renunţe la şepcuţe şi să îşi ia cortul într-o plimbare montană. Iar în zilele toride, probabil, produsul turistic cel mai vândut, sloganul cel mai fredonat va fi “Mă mut pe MAMUT” sau „Mai avem nevoie şi de şapcă” (iarba se va arde toată la soare). Vedeţi, totul se leagă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Miracolul de la Sânbenedic, în memoria eroului Panfilie Botezan, căzut în cel de al Doilea Război Mondial: A fost înhumat în cimitirul satului natal, după 77 de ani de la deces

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miracolul de la Sânbenedic, în memoria eroului Panfilie Botezan, căzut în cel de al Doilea Război Mondial: A fost înhumat în cimitirul satului natal, după 77 de ani de la deces Astăzi se împlinesc trei ani de când eroul Panfilie Botezan, din Sânbenedic, căzut în cel de al Doilea Război Mondial, a fost înhumat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea