Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Roman, după dezvăluirile despre ÎNCHIDEREA lui Cîțu, în SUA: „Ieri l-au luat cu pâinea, azi cu vinul. Iartă-i Doamne ca nu știu ce fac”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman, Deputatul PNL de Alba,  îl apără pe premierul Florin Cîțu după apariția informației că a făcut două zile de închisoare în anul 2000 pentru că a fost prins băut la volan în SUA.

„Florin Citu are mulți fani Orban! Ieri l-au luat cu pâinea, azi cu vinul! Probabil, mâine cu tămâia! Iartă-i Doamne ca nu știu ce fac! Restul e cancan:))!”, a comentat Florin Roman, pe Faceboook.

Premierul Florin Cîțu a recunoscut evenimentele de acum 20 de ani. El a menționat că i se pare interesant momentul în care au apărut dezvăluirile de presă. „Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum când este o competiție internă în PNL”, a indicat el.

CITEȘTE ȘI: Florin Cîțu despre arestarea din Statele Unite: „Da, acum 20 de ani, a fost vorba de o conducere sub influența alcoolului”

Ludovic Orban a negat miercuri orice implicare în dezvăluirea despre Florin Cîțu, în timp ce un deputat PNL spune că informația a plecat din interiorul PNL, din echipa lui Orban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea