Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Florin Roman, despre Ioan Dîrzu: “Aveţi grijă să nu păţiţi ca Pinochio domnule deputat!”

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Lupta politică în interiorul USL Alba se încinge! Liderii celor două partide aliate, deputatul PSD Ioan Dîrzu şi purtătorul de cuvânt al PNL Alba Florin Roman s-au atacat dur joi, prin intermediul comunicatelor de presă.
După ce Ioan Dîrzu a ironizat “rezultatele magnifice” ale vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Alba şi a lui Teodor Atanasiu despre care sugerează că asaltează presa locală cu laude şi bune intenţii, întrebându-se retoric când mai au aceştia timp să muncească, replica lui Roman nu a întârziat să apară. Acesta îi transmite partenerului său de alianţă social-democrat, să aibă grijă să nu păţească precum Pinochio si să îi lase pe cei care lucrează în administraţie să-şi facă treaba.


„Vad ca după domnul primar Mircea Hava, un alt politician mă ataca pentru comunicarea publica pe on-line. Domnul Ioan Dîrzu trebuie ignorat. El a mai declarat si ca PSD a adus ADR Centru si OIR POSDRU, instituţii regionale infinitate in 1998 si 2007, in timpul guvernării liberale. Prin magie, PSD aflat in opoziţie a generat insa…acte normative si hotărâri de guvern. Aveţi grija sa nu păţiţi ca Pinochio domnule deputat! Va invit sa lăsaţi politica de o parte si sa va ocupaţi de numeroasele probleme pe care le au primarii PSD. Iar dacă nu reuşiţi altceva decât sa fiţi politician, lăsaţi-i pe cei care lucrează pentru oameni din administraţie să-şi facă treaba. Eu am treaba multă, de exemplu sa introducem apa la Cut unde aţi lăsat fără sprijin un primar PSD. Politica înseamnă povesti, administraţia înseamnă fapte. Cât despre on-line nu va mai chinuiţi domnule deputat, unii nu învaţă niciodată”, a afirmat Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, întâlnire constructivă cu peste 200 de fermieri din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, întâlnire constructivă cu peste 200 de fermieri din județul Alba Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, social-democratul Florin Ionuț Barbu, a participat, marți, la o întâlnire constructivă cu peste 200 de fermieri din județul Alba, în cadrul căreia a prezentat programele de finanțare pentru crescătorii de animale. Vizita ministrului a avut ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea