Florin Roman, despre Ioan Dîrzu: “Aveţi grijă să nu păţiţi ca Pinochio domnule deputat!”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Lupta politică în interiorul USL Alba se încinge! Liderii celor două partide aliate, deputatul PSD Ioan Dîrzu şi purtătorul de cuvânt al PNL Alba Florin Roman s-au atacat dur joi, prin intermediul comunicatelor de presă.
După ce Ioan Dîrzu a ironizat “rezultatele magnifice” ale vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Alba şi a lui Teodor Atanasiu despre care sugerează că asaltează presa locală cu laude şi bune intenţii, întrebându-se retoric când mai au aceştia timp să muncească, replica lui Roman nu a întârziat să apară. Acesta îi transmite partenerului său de alianţă social-democrat, să aibă grijă să nu păţească precum Pinochio si să îi lase pe cei care lucrează în administraţie să-şi facă treaba.


„Vad ca după domnul primar Mircea Hava, un alt politician mă ataca pentru comunicarea publica pe on-line. Domnul Ioan Dîrzu trebuie ignorat. El a mai declarat si ca PSD a adus ADR Centru si OIR POSDRU, instituţii regionale infinitate in 1998 si 2007, in timpul guvernării liberale. Prin magie, PSD aflat in opoziţie a generat insa…acte normative si hotărâri de guvern. Aveţi grija sa nu păţiţi ca Pinochio domnule deputat! Va invit sa lăsaţi politica de o parte si sa va ocupaţi de numeroasele probleme pe care le au primarii PSD. Iar dacă nu reuşiţi altceva decât sa fiţi politician, lăsaţi-i pe cei care lucrează pentru oameni din administraţie să-şi facă treaba. Eu am treaba multă, de exemplu sa introducem apa la Cut unde aţi lăsat fără sprijin un primar PSD. Politica înseamnă povesti, administraţia înseamnă fapte. Cât despre on-line nu va mai chinuiţi domnule deputat, unii nu învaţă niciodată”, a afirmat Florin Roman.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

5 Comentarii

badea gheorghe 18 aprilie 2013 at 20:44

e chiar …hilar ca in administratia judetului Alba, se aude doar „trompeta”unui „bitang” din politica locala,unul care inca mai „scliviseste” bocancii si sandalele sefilor care l-au pus in fata doar pentru ca……individul XXX,este pretabil in orice situatie la „tavaleli”ieftine si caragialiste!
ca sa nu mai vorbim de alte lucruri de doi bani! oricum ar fi sa o luam,”gasca penelista”de alba,nu va avea mari …succesuri in viitorul politic autohton!cu asemenea indivizi indoielnici (sub toate aspectele)sigur o sa ajungem sa vedem EDENUL doar in vise!lamentabila este pozitia PSD,un partid pierdut in lumea fantasmelor la nivelul judetului si a municipiului!chiar e de neinteles faptul ca PSD,nu are prea multe de spus impotriva acestor „napirstoci”PNL-isti,care de fapt sint doar o…adunatura de mioare si lupi in acelasi timp!
dar…cum PSD-ul este si el undeva ….in cautare de relicve gen RUS,nu ne mai mira absoult nimic!avantajele sint de partea adversarilor politici,care tac si ….ling untul!
asa ca…Dirzu,Rus si cu ai lui…CASCADORII RISULUI!

Aurelian 18 aprilie 2013 at 21:02

I se cam pregateste debarcarea Piticului Atomic, dupa reteta folosita cu succes in cazul Mafiotului Albanii, si acun ca un sobolan ranit, musca unde apuca!

georgiana 19 aprilie 2013 at 10:15

Florin Roman a ramas singur pe scena politica.E gata a lui il mazilesc.ok-ul a fost dat.INCEPE …

Dr. teodoru 19 aprilie 2013 at 13:33

Florine, oare nu tu imi cereai bani ca sa nu publici despre mine in ziar cand erai la Unirea?
Ai tupeu nu gluma.

jiji 20 aprilie 2013 at 19:48

Cuplul Roman-Albani(oare cu doi de i-de la inteligenta sau incultura?) „scot” numai praf,gargara,povesti si petarde,trebuie propusi pentru premiul „cacascadorii” rasului in politica albaiuleana.PS-Nu ca ceilalti politicieni albaiulieni sunt buni,dar astea doua personaje sunt de rasu-plansu,un papitoi si-un mascarici,oare chiar nu mai sunt oameni capabili in PNL,trimiti mai fratilor creaturile astea la plimbare,”schimbati macazul”…sigur nu cu ala de-i voinic,pardon vornic,sant destui tineri seriosi,puneti gargaragii pe „linia moarta” ca n-aveti numai „pierderi planificate” de pe urma astora.

Comentariile sunt oprite