Ziarul Unirea

Florin Roman, deputat PNL: PSDragnea lovește în pensionarii din Zlatna

Noul proiect de lege al pensiilor, prevăzut a intra în vigoare peste… 3 ani, dă o lovitură sub centură pensionarilor din orașul Zlatna. Practic, în noua lege nu se mai regăsește Art. 65, alin 5, prin care persoanele din zonele poluate, intrau la pensie cu 2 ani mai repede, fără a fi penalizați ca în situația pensionărilor anticipate.

Printre beneficiarii acestui articol de lege se numărau, așa cum am precizat, și pensionarii din Zlatna, Copsa Mică, Baia Mare, Tg Mureș, Turnu Măgurele, Slatina etc. Ultima modificare a acestui articol a fost în iunie 2017. Așadar, PSDragnea lovește în pensionarii din Zlatna, fără nicio milă, deși îi minte de fiecare dată.

ELIT

Ca să nu mai vorbim că același PSDragnea a reușit să transforme România în țara cu cea mai mare inflație, cel mai mare preț la carburanți, cele mai scumpe credite, dar și majorări substanțiale la alimentele de bază, gaze și curent electric.

Îndrăzniți să mai credeți în minciunile PSD?

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| PSD Alba: Solicităm scăderea prețului la gunoiul menajer în toate localitățile din județul Alba

Consilierii județeni ai PSD solicită scăderea prețului la gunoiul menajer în toate localitățile din județul Alba, odată cu redeschiderea depozitului… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

cristi 10 octombrie 2018 at 15:40

D-le Roman,lasatii sa faca ce vor caci este un dumnezeu si ii vede,comunisti au fost si tot comunisti vor ramane,am fost membru al acestui partid dar m-am retras caci imi era scarba de ceea ce fac si faceau,cu respect ptr aceasta tara frumoasa dar prost condusa de niste derbedei!

marius 11 octombrie 2018 at 7:58

Comunist am fost, comunist sunt inca si oi fi si-n veacul viitor.

In urma loviturii aplicata pensionarilor din Zlatna s-a auzit un zgomot puternic. Dragnea ramase paralizat. Concluzia: La asa lovitura, asa zgomot.
PS. Vinivatul de serviciu isi face aparitia la orice neajuns. Ieri am fost sa culeg macese pentru oamenii care au carente grave de vitamina C in creier. N-am gasit niciuna. L-am injurat groaznic pe Dragnea. Le culesese pe toate fara sa se gandeasca ca si altii au nevoie de vitamine.
Ps1. Am vista ca Piticul Atomic era mut. M-am bucurat degeaba. Au disparut doar conferinte de presa, comunicatele continua sa ne invadeze viata.

Comentariile sunt oprite