Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, deputat PNL: PSDragnea lovește în pensionarii din Zlatna

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul proiect de lege al pensiilor, prevăzut a intra în vigoare peste… 3 ani, dă o lovitură sub centură pensionarilor din orașul Zlatna. Practic, în noua lege nu se mai regăsește Art. 65, alin 5, prin care persoanele din zonele poluate, intrau la pensie cu 2 ani mai repede, fără a fi penalizați ca în situația pensionărilor anticipate.

Printre beneficiarii acestui articol de lege se numărau, așa cum am precizat, și pensionarii din Zlatna, Copsa Mică, Baia Mare, Tg Mureș, Turnu Măgurele, Slatina etc. Ultima modificare a acestui articol a fost în iunie 2017. Așadar, PSDragnea lovește în pensionarii din Zlatna, fără nicio milă, deși îi minte de fiecare dată.

Ca să nu mai vorbim că același PSDragnea a reușit să transforme România în țara cu cea mai mare inflație, cel mai mare preț la carburanți, cele mai scumpe credite, dar și majorări substanțiale la alimentele de bază, gaze și curent electric.

Îndrăzniți să mai credeți în minciunile PSD?

Florin Roman, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea