Ziarul Unirea

Florin Roman: „Avem mult mai multe soluţii pentru Alba Iulia decât a făcut Hava în 18 ani”

    Liderul liberal vorbeşte despre un pol de dezvoltare Alba Iulia – Sebeş, 2020 – Capitală Culturală Europeană care va aduce mii de locuri de muncă şi investiţii de sute de milioane, despre cum a jignit Hava albaiulienii comparând nivelul de trai de aici cu cel din Germania. Roman explică şi cum vor liberalii să aducă milioane de euro la bugetul municipiului oprind risipa banilor publici cu sensuri giratorii de 60.000 euro, cu „havele” şi asfaltări inutile, oprind risipa cu „prietenii” lui Hava de la Corint sau risipa cu banii de campanie de la buget pentru Hava. Sunt prezentate şi idei noi despre cum se poate valorifica Cetatea.

    – Domnule Roman, sunteţi un critic activ al conducerii municipiului Alba Iulia şi a judeţului Alba. În replică, membrii PDL spun despre dvs că sunteţi „răutăcios” şi criticaţi de pe margine, că nu veniţi cu soluţii. Ce pot înţelege oamenii?
– Că de peste 18 ani de zile aceiaşi oameni conduc judeţul, Hava şi PDL, iar falimentul lor se vede cu ochiul liber: nu sunt locuri de muncă, fabricile se închid, investitori nu vin, risipa de bani în sensuri giratorii de 60.000 de euro şi cu milioane de pavele ne distruge zi de zi, tinerii pleacă din oraş că n-au nicio perspectivă. Ei, Hava şi PDL, sunt cei care nu au soluţii – au demonstrat-o în 18 ani. Aceşti aşa-zişi conducători sunt la putere de 18 ani în Alba Iulia şi nu fac nimic. Eu şi colegii mei avem curajul după atâţia ani să spunem: ajunge! Avem mult mai multe soluţii decât a făcut Hava în 18 ani.

ELIT

 – Şi care sunt acele soluţii?
– Vi le spun fără să respir: pol de dezvoltare Alba Iulia – Sebeş cu investiţii în apă, canal şi drumuri pentru investitori pentru ca aceştia să facă locuri de muncă; proiectul Alba Iulia 2020 – Capitală Culturală Europeană cu venituri de 300 de milioane de euro şi din start 3500 de locuri de muncă create; neapărat oprirea sifonării şi risipei banilor municipiului, adică a banilor noştri. Doar anul acesta aproape un sfert din banii strânşi de la albaiulieni şi micile afaceri în oraş, vreo 20%, se duc pe campania lui Hava. Ce mai e de spus?
 

– De exemplu că nu vă convine că s-au refăcut părţi din Cetate şi că sunteţi chibiţ …?!
– Iubesc Cetatea. Am crescut ca toţi de aici cu ea şi mă mândresc să avem asemenea moştenire. Iubeam ca şi alţi mii de oameni Parcul Custozza, parcul de la Universitate. Hava nu îl iubea, am văzut cu toţii. Iubea în schimb banii de la Corint, de la prietenii lui de portofel. Aşa că au măcelărit parcul ca să pună „havele” şi să betoneze. Cu ce ne-am ales? Cu mult ciment, cu ruine romane distruse. Cetatea e chelită de verdeaţă, iar vara nu poţi merge de cald ce e. Acum nu ajută cu nimic turismul. Aspectele acestea o satisfac doar pe Elena Udrea când vine în vizită la hotelul de lux al Corint-ului şi pe şmecherii care îşi vor putea parca maşinile acolo unde a fost Parcul Custozza. Noroc cu unii blogeri inimoşi care ne mai scot în lume….

– Spuneţi că Cetatea nu ajută turismul?
– Ar putea să ajute, clar! Dar nu acum sub Hava – acum nu ajută cu nimic. Ştiţi cât e timpul pe care îl petrece în medie un turist în Cetate? Unul interesat petrece cam 2 ore. Maxim. Ce turism e acesta? Să fim serioşi: Hava a prins chestia asta cu fondurile europene şi toacă banii, zeci de milioane de euro … poate nu vă daţi seama – se toacă zeci de milioane de euro pentru prietenii săi de la Corint. Avem noroc cu oamenii din primărie care au ştiut să scrie proiectele, cu oameni la fel de inimoşi de la muzeu care au luptat să salveze ruine şi vestigii.
    – Dar Hava are vreun merit?
– Nu are niciun merit. Ce soluţii are? N-are niciuna, vă spun! Ne-am strâns tot noi, opoziţie, oameni de cultură, artişti, să scriem Proiectul Alba Iulia 2020 – Capitală Culturală Europeană. Pentru că ei nu făceau nimic! Şi nu fac nici acum – refuză să colaboreze! M-am uitat pe lista evenimentelor culturale propuse de Hava şi am rămas cu o întrebare: Sibiul este oraşul teatrului, Clujul al filmului, Târgu Mureş al rockului, Sighişoara al festivalului medieval. Alba Iulia ce oraş este? … al „Capitalei Sănătăţii”? Să fim serioşi, au rânduit evenimente fără niciun fel de viziune. Noi am propus un Festival al Cetăţilor, ei propun asemenea aberaţii. Până n-am spus noi anul trecut că un turist care vine în oraş nici nu ştie pe unde să caute Cetatea, nu s-au gândit să pună un amărât de indicator! Tot ceea ce vor de la Cetate e să se umple de bani. E nevoie de altă conducere la primărie care să ia la bani mărunţi contractele cu Corint şi alte firme, să oprească drenajul acesta de bani! Cetatea are nevoie de banii UE dar trebuie făcută o treabă cu cap acolo, cu evenimente serioase, cu o strategie culturală.
   – Cum vedeţi restul lucrărilor care se fac în oraş? Ce planuri aveţi dumneavoastră?
– În primul rând avem de gând să nu mai asfaltăm aceleaşi străzi, an de an, aşa cum face Hava de când îl ştim. Şi să nu mai băgăm bani aiurea în sensuri giratorii cu 3 coşuri de flori care costă 60.000 de euro bucata, cât o vilă în oraş! Vrem să ajungem cu asfaltatul şi în cartierele uitate de la margine sau în zone, precum Partoş, unde sunt încă uliţe de pământ.
  

ADEZIUNE PLUS ALBA

 – Din ce bani?
– Din banii pe care îi recuperăm din aceste contracte păguboase. E incredibil cât se aruncă pe geam – milioane de euro anual! Cu siguranţă vom da, de exemplu, drumul la construirea Sălii Polivalente pe care Hava ne-o tot promite de 18 ani! Câtă nesimţire să ai să vii iar acum înainte de alegeri, la al ‘nşpelea mandat, să spui că vei face iar Sala Polivalentă? Sau cum să te lauzi în secolul 21 că bagi apă şi canalizare într-un municipiu Capitală de judeţ? Cum să te lauzi?! Sunt lucruri normale, pe care primari destoinici de la sate le-au rezolvat acum mulţi ani. Nu uitaţi, Hava e primar, administrează oraşul de 18 ani şi tot degeaba.
 

– Credeţi că bugetul din 2012 este sau nu un buget de dezvoltare?
– Oho! Glumiţi! E un buget de tocat în campania domnului Hava. S-a întrecut cu colegul său Dumitrel de la Consiliul Judeţean care să îşi tragă mai mulţi bani de campanie. Da, se continuă nişte proiecte, obligaţii angajate cu UE, dar v-am zis deja – toţi acei bani se duc la Corint şi la alţi prieteni ai cuplului Hava-PDL. Noi am cerut explicit să se dea bani pentru proiectul Capitală Culturală Europeană în 2012, ca să nu ratăm startul, să dăm drumul la investiţii. Ştiţi ce au făcut? Îşi bat joc de oameni efectiv. Au inventat tot felul de evenimente şi manifestaţii care toate, sau majoritatea lor, au loc în perioada campaniei electorale! Cică ei susţin cultura! Pe naiba. Se folosesc de un proiect bun ca să toace bani.
 – Ar avea Alba Iulia bani suficienţi pentru un asemenea proiect precum Capitală Culturală?
– Aţi pus o întrebare foarte interesantă. Ştiţi ce arată cifrele? În ultimii ani la bugetul oraşului vin tot mai puţini bani. Pentru că sunt tot mai puţine afaceri care produc şi oamenii nu mai au bani şi locuri de muncă. Noi vrem proiectul Capitală Culturală Europeană tocmai ca să aducem bani, să repornim economia oraşului. Sutele alea de mii de euro aruncate pe geam de Hava pentru campania electorală proprie în 2012 ar putea susţine proiectul, ar putea să îi dea aripi.
 

 – Credeţi că în situaţie de criză ne permitem asemenea investiţii?
– Tocmai în astfel de vremuri e nevoie de asemenea investiţii. Să ne mulţumim doar cu tăierile lui Hava, PDL şi Boc? Fără această investiţie şi fără polul de dezvoltare Alba Iulia-Sebeş ce şanse mai avem? Investiţiile lui Hava înseamnă asfalt, havele, sensuri giratorii de 60.000 Euro, ziduri la Cetate cu polistiren de 1 milion de euro, bani pentru prietenii politici. Pe scurt – risipă. Investiţiile noastre înseamnă mii de locuri de muncă şi sute de milioane aduse în Alba Iulia în următorii 7-8 ani. Domnul Hava ne ia pe toţi de fraieri: cică avem un buget echilibrat, ca Germania faţă de Grecia zice el. Îi solicit să îşi ceară scuze albaiulienilor, atâta vreme cât în Alba Iulia nu se trăieşte nici măcar ca în Grecia şi oamenii mor de foame. Cred că Hava şi PDL sunt acum mai complet rupţi de realitate ca oricând.

Nicoleta IDITA-TOMUŢA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă| Călin Matieș: Bătrânii din Alba au ajuns bătaia de joc a CJ Alba și a lui Ion Dumitrel!

Domnule Ion Dumitrel, cu toate instituțiile statului român în subordine, cum este posibil să spuneți că nu ați știut de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

41 Comentarii

ardeleanul34 7 februarie 2012 at 20:36

Sper ca albaiulienii se vor trezi si vor devea furturile care se fac in acest oras.Respect pentru domnul Roman pentru tot ceea ce spune si propune!!!A venit timpul ca Alba-Iulia sa isi recastige importanta de altadata.Ar trebui sa sustinem toti proiectul Capitala Culturala 2020, deoarece este un bine pentru toti locuitorii municipiului si pentru tot Judetul Alba!!!

Aurelian 7 februarie 2012 at 20:50

Piticul Atomic isi arata muschii! Pana acum l-am crezut un escroc, acum mi-a scimbat parerea, ii nebun de legat! Iartal Doamne ca nu stie ce spune!

Cris 7 februarie 2012 at 22:17

aiurelian e vesnic la datorie. Care datorie? Aceea de a injura pe toti din opozitie.

Aurelian 7 februarie 2012 at 22:20

Nu Cris, sunt la datorie, de a desconspira impostorii!

Aurelian 7 februarie 2012 at 21:00

Incalzirea globala, apa de ploaie, batutul apei in piua, taiatul frunzelor la caini, sunt unele din ideile „geniale”, ale Piticului Atomic, care poate ridica Alba-Iulia pe cele mai inalte culmi ale „ridicolului”! De fapt nimeni din vechea garda a PNL Alba, nu ii destul de nebun, sa se incrie alaturi de Piticul Atomic, in acesta caursa a absurdului!

Pro Verb 8 februarie 2012 at 7:58

Aiureliene, cred ca tu esti viermele de care vorbea ala…vorbalui Cosbuc …”iar cariu-n grinda, s-aude-acum rozand”…

cineva 7 februarie 2012 at 21:58

domnle Roman,ne trebuie fapte, nu vorbe!

http://www.neobux.com/?r=Hubar 9 februarie 2012 at 2:59

alea le aveti de la pedelici.

dolfi 7 februarie 2012 at 22:01

mai florinel… nu-i iei tu pe fratii tai din peneleu, verii tai din pesedeu si unchiesii tai din pedeleu, sa va adunati cu totii, sa va legati cate-un calorifer de fier de gatul fiecaruia si sa v-aruncati in mures de pe podul de tren? Ne-ati scuti pe noi sa va citim ineptiile si sa ne consumam nervi, respectiv sa ne bucuram ca oligofrenii in timp ce voi va urmariti interesele meschine sub vorbe mari, „pentru cetatean”? Nu exista zi sa nu fie cate-o mascota de la fiecare partid… ba cu bunul simt, ba cu democratia populara, ba cu socialismul democrat facut de patronasi de mucava, etc,etc…Fara „politicieni” stiu sigur ca va fi mai bine, vor fi mai multi bani ca n-o sa mai prea aibe cine-i fura.

mr 7 februarie 2012 at 23:14

din cate stiu nu muncesti si ma intreb de unde ai atatia bani sa-ti platesti aparitiile zilnice in unirea? Macar daca ai venii cu solutii interesante. De ce nu investiti voi liberalii in afaceri in Alba Iulia ca sa creati locuri de munca? fa-ti o fabrica de vuvuzele

Antiprostie 8 februarie 2012 at 8:39

Aiurelule! Esti un idiot! Macar tu citesti ce se scrie in numele tau? Daca da, atunci rumega inainte de publicare… ca doar sti sa rumegi.
Esti liberal convins. De ce te bazezi mereu si mereu pe bani de la bugetul de stat? Cum crezi ca faci ceva bun pentru comunitatea pe care „o iubesti” daca tu nu sustii nimic? Vrei sa te sustinem in campania de vise culturale 2020! Cu ce? Cu un sms in baza caruia sa ceri alocari de fonduri de la consiliul local si judetean pentru o fundatie care mai apoi sa-i cheltuiasca pe delegatii si simpozioane de partid? Nu ne ajung betoanele deja existente ne mai trebuie si altele(teatru, filarmonica, sediu nou PNL – construit din bani publici, etc.)
Sustin idea de a dezvolta un parc industrial care sa creeze locuri de munca. Voi liberalii aveti conexiuni in lumea afacerilor. De ce nu organizati intalniri cu firme mari care ar putea fi interesati de investitii in diverse domenii? Sau va este frica de concurenta? Poti sta linistit: competitia este singura sansa pentru o dezvoltare sanatoasa cum eliminarea concurentei prin vrajba si minciuni duce la plafonare si pana la urma deraiere. Uita-te in oglinda si vei ajunge la aceasi concluzie!

alexandru 8 februarie 2012 at 9:01

artoicolul reprezinta noua orientare a pnl alba, dupa retragerea candidatutii lui potor si atanasiu. florin roman este aruncat in lupta.am apreciat acest om, luptele lui, dar azi am realizat ca e doar in individ fara scrupule. fraza cu 300 de milioane de euro profit din captala culturala ma face sa dau votul domnului hava. imi pare rau florine. dar eu apreciez proiectele reale.iar captala europeana nu poate fi un proiect real. albna iulia re investiti majore in zone istorice, nu ne putem apuca sa construim sali polivalente si teatre in speranta ca vom fi alesi captala culturala.iar polul de dezvoltare alba sebes nu poate fi infaptuit din simplul motiv ca sebesul este deja un pol de dezvolatre industriala care nu are nici un interes sa se asocieze cu alba iulia.cartierul partos nu putea fi asfaltat florine pana la introducerea apei si canalizarii, proiecte aflate in derulare.dar pana la alegeri vor fi asfaltate.dar hava si dumitrel vor castiga alegerile. pentru ca asa este normal.daca voi liberalii, foarte activi in ultima vreme aveti proiecte si solutii, de ce nu le aplicati in aiud si cugir, orase stapanite de voi de foarte mult timp?si legat de festivaluri, domnule florin cat de ipocrit puteti fi? in definitiv cetatea e un santier, ce festivaluri doriti?

Dorin 8 februarie 2012 at 9:04

Nea Florine , oricat te strofoci , nu vei reusi in politica , pentruca nu ai prestanta (fizic si moaca ) si nu esti nici carismatic ca nasolul Base . Si ca tacamul sa fie complet , iti mai arati si prostia si infantilismul in presa 🙂

Aurelian 8 februarie 2012 at 9:40

Piticul Atomic, are totusi niste calitati, care sunt apreciate in Partidul PeNaL, are buzele groase ca o ventuza, care il face un pupincurist perfect!

Costel* 8 februarie 2012 at 10:01

Pupist, pupist numai ca in echipa cealalta sunt mai multi, mai bine dotati si cu obiecte ale muncii mult mai unsuroase.

Aurelian 8 februarie 2012 at 10:25

Citeste mai cu atentie, am scris „pupincurist”, si nu pupist(ar vrea el)!

paul 8 februarie 2012 at 12:23

Prea multa medicatie electorala a ingerat baiatul blond din poza.Doctrina liberala recomanda tratament rapid,chiar dureros,dar eficace.Frectia continuua la stilpii primariei,asemeni unui sens giratoriu mingiiat prea mult ingaduie viciului sa se instaleze,metaforic vorbind pe intiia pagina de
recomandare a expeditorului.
Unde sunt oare liberalii echilibrati din Alba Iulia ?

Realistul 8 februarie 2012 at 13:57

Foarte dragute comentariile,ce sa spun…Haideti sa votam aceleasi persoane urmarite de DNA si care au furat peste masura din economia tarii.Sunteti jalnici domnilor, se vede ca sunteti indoctrinati si loviti in stanga si in dreapta un om care incearca sa vina cu solutii viabile.Felicitari domnule Roman!Alba Iulia va sustine!

Realistul 8 februarie 2012 at 13:59

Esti forte haios Aurica, insa ma intreb pt asta te plateste Hava din bani publici?

Neli 8 februarie 2012 at 14:01

Nu dimensiunile conteaza Dorin, ci materia cenusie… de care duci tu lipsa!:)))

Aurelian 8 februarie 2012 at 15:31

Neli, „l-ai masurat, sau l-ai cantarit” pe Piticul Atomic, ca sa-i cunosti „dimensiunile”?

No name 8 februarie 2012 at 14:04

Au inceput catelusii sa latre.Insa nu cei din stefan cel mare ci de la primarie:)…latrati a pagupa potaielor, pt ca sunteti in picaj:)

misu' 8 februarie 2012 at 14:13

Locuri de munca vreti?unde sunt refractara, mecanica, portelanul?reprezentau sute de locuri de munca…va spun eu, in buzunarul foarte incapator al lui hava.

ardeleanul34 8 februarie 2012 at 14:40

Cum au schimbat Guvernul au si inceput cu polemicile cei de la PD-L.Oare nu acesta era scopul lor?Acum spera ca ii pot prosti iarasi pe romani, iar ceea ce fac acum, injurand pe toti cei din opozitie, ma face sa cred ca inca mai spera ca vor primi iarasi voturi ca pana acum, dar Romania s-a trezit la realitate, iar asta ii doare.

hopeless 8 februarie 2012 at 14:54

Unde sunt Mecanica, Portelanul,Refractara care ofereau sute de locuri de munca? Va spun eu, DOMNILLOR! In buzunarele mri si incptore ale lui Hava! Pe el sa il intrebati de locuri de munca! Daca in toti acesti ani, acest „ludabil” primar , care este sustinut doar de cei caror le-a dat si lor din „slanina”, nu a venit in fata cu o solutie pentru albaiulieni, cand totusi, criza nu era in toi, sunt tre curioasa ce o sa faca de cum in colo?

Realistul 8 februarie 2012 at 16:20

Locuri de munca doriti?Asta ar trebui sa ii cereti lui Hava, care a vandut Mecanica, Portelanul, Refractara…Si-a umplut buzunarele, atat lui cat si amicilor sai.

Aurelian 8 februarie 2012 at 18:20

Realistule esti un dobitoc! Cum ai sa explici somerilor de la Mecanica si Utilaj, ca Hava le-a vandut fabricile, cand toata lumea s-a luptat cu Lazar de la PNL, care le fura si le vindea strungurile unul cate unul noaptea. Nu mai rascolii rahatul, ca pute urat de tot, dar pentru PeNaLi si PSD-isti. Cred ca un derbedeu ca tine, vrea sa se faca util, dar nu stii sa minti frumos, si nu stii ca sunt niste subiecte care sunt prohibite pentru PeNaLi. Nu se vorbeste de funie in casa spanzuratului! Aduci numai deservicii Piticul Atomic, ala care isi cheltuieste toate economiile ca sa se bage in seama!

Aurelian 8 februarie 2012 at 18:31

Cand toata fabrica Utilajul facea greva si manifestatie, Lazar ii sfida, punandu-le dansatoarele sa danseze in fata Hotelului, ca sa-i intarate! Vorbesti de Ardeleana, dar uiti ca patronul, si stii ca a fost o mamarie, a lui Tamas, momentan dat in urmarire internationala, fiind refugiat in Kuweit, era un membru marcant PSD! Murdaria pe care tu vrei s-o arunci scolareste in spatele lui Hava, „fermenteaza si pute”, in ograda USL(s-a ce o mai ramas din el)!

Sophie 8 februarie 2012 at 22:23

Sunt sigura ca Florin Roman are multe planuri pentru oras.Mult mai multe decat are Hava.A demonstrat acest lucru demarand proiectul Alba Iulia Capitala Culturala Europeana-2020.Pot sa pariez ca Hava nici nu se gandea la asa ceva..Probabil el nu stie potentialul acestui oras.Este mic,dar incet incet se dezvolta,si nu cu ajutorul celor de la PDL !

Aurelian 8 februarie 2012 at 22:28

Zau Sophie, nu mai spune, cred ca are multe planuri, dar inca nu la autorizat psihiatru ca sa le expuna public!

Claudiu 8 februarie 2012 at 22:47

Daca au atatea planuri pentru dezvoltarea orasului, de ce nu le-au aplicat in Aiud si Cugir care sunt conduse de primari PNL? Daca solutiile PNL sunt asa de bune ce nu i-au indrumat pe primarii penelisti sa scoata din moarte clinica cele doua orase. Sau poate le-au aplicat acolo si a iesit ceea ce vedeti in Cugir si Aiud. Si totusi care sunt alea multe, multe solutii pentru Alba Iulia?

SS 9 februarie 2012 at 20:26

Ce planuri ? Poate sa se proclame imparat inainte de a-i trece asta lui Hava prin cap dupa ce vor termina sab-o-ii de restaurat cetatea.

Aurelian 8 februarie 2012 at 22:26

Ce vorbesti de Timisoara. Iasul sau Clujul, nici un oras din astea trei, nu il are pe Piticul Atomic! Din pacate retetele lui infailibile de gargara si gogosi, menite sa amorteasca prostii, nu au dat rezultate, nici pe plan local, dapa-i pe plan national! Acum acest personaj, iute ca „chiperul”, are alte prioritati, Incalzirea globala vara, era glaciala iarna, apa de ploaie, taiatul frunzelor la caini, si bagatul in sama, tot anul!

Realistul 9 februarie 2012 at 0:34

Ai un vocabular de mahala, Aurele.Ne dam cu totii seama de nivelul tau cultural…Noi vorbim de strunguri, in timp ce altii gen Hava & CO si-au umplut conturile din elvetia de pe spinarea albaiulienilor.Astea sunt lucruri normale prin zona noastra Aurele, nu?

Aurelian 9 februarie 2012 at 5:46

A nu vorbim de fabrici intregi, vandute la „fier vechi”, dupa reteta si protectia lui Eutanasiu, fabrici unde lucrau inainte zeci de mii de tugulani, pe care tu acumm „le plangi de mila”! Fabrici cumparate pe nimic, de catre nimicuri ca Tamas, Lazar, Itu, Vasalie a lu Dubasu, transformati peste noapte in capitalisti, cu „inalta protectie politica”, de la Eutanasiu, Ioan Rus, Darzu si care nu numai ca au distrus locuri de munca, ca au mintit si inselat cu buna stiinta, au mai si bandut „la bucata” fabrici intregi! Eutanasiu a vandut si terenul armatei, ca sa-si faca casa, si nu la interesat ca da o gaura de 8.000.000€, nu l-a tras nimeni la raspundere, a bagat numai „strambe”, iar acum se lupta cu Potorina ca doua tate de mahala, isi ridica amandoi „poalele in cap”!

Teleforumistul 9 februarie 2012 at 8:31

Buna dimineata Aurelian.Esti insomniac asemeni mie.La ora aia eu eram pe facebook si tu postai de zor aici.Ii stiu pe aia nominalizati mai sus.Am usoare dubii la Vasalie a lu’Dubasu…Scoate-ma din ceata; -e Vasile Macarie?… curiozitate de forumist.Multumesc anticipat.

Aurelian 9 februarie 2012 at 14:14

Nu ii patronul de la Mova, Dr. ing. Vasile Moldovan, tatal lui era „dubasu satului”. A contractat pe cand era inginer sef la TCI, niste oseni din satul lui, si ia bubuit Covaciu la bani, ca lui Covaciu nu placea decat de moldoveni. Consateanu suparat, l-a amenintat pe Moldovan ca il „va para la Dubasu”, si de atunci i-a ramas numele!

Teleforumistul 9 februarie 2012 at 14:25

Multumesc Aurelian,esti o figura!…acum rad…

Teleforumistul 9 februarie 2012 at 14:44

Uitasem Aurelian, tu ai doua randuri de piele: una de inger si una de drac.Azi ai folosito pe cea de inger..

Aurelian 9 februarie 2012 at 15:04

Sunt simplu un om, nu sunt nici inger si nici Drac, si de aceia sunt „dualist”, am calitati si de inger si de Drac!

0100011100111 9 februarie 2012 at 20:29

Daca PNL Alba continua sa promoveze nonvalori ca si Florin Roman sau Simone Albani ma indoiesc ca o sa-i mai voteze cineva si mustacila va dainuii vesnic in Alba Iulia ! Daca ei chiar vreau sa se scape de Hava sa scoata la inaintare oameni care nu sunt compromisi si care nu au vocabularul restrans la doar 300 de cuvinte ca si personajele mai sus amintite.

Comentariile sunt oprite