Florin Gheorghe Crișan, desemnat la șefia organizației din Zlatna a PRO România

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Florin Gheorghe Crișan, desemnat la șefia organizației din Zlatna a PRO România

În vârstă de 42 de ani, Florin Gheorghe Crișan este absolvent a două facultăți, cu specializările de istorie și management. Este căsătorit, are un copil și activează în domeniul privat. A ocupat funcția de consilier local în Consiliul Local Zlatna și, din această calitate, a fost inițiatorul mai multor proiecte pentru comunitate.

Prioritatea domnului Crișan va fi acea de a construi, în perioada imediat următoare, la Zlatna, o filială locală puternică, alături de persoane competente care doresc să se implice, activ, în viața comunității. Sunt sigur că experiența politică pe care a acumulat-o îl va ajuta să se achite, cu succes, de această provocare”, a transmis Horațiu Florea, coordonatorul filialei județene Alba a PRO România.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La rândul său, Florin Gheorghe Crișan a transmis că “motivul pentru care am intrat în politică a fost acela de a sprijini oamenii din Zlatna, orașul în care m-am născut, în care m-am format și în care trăiesc. Consider că toate demersurile mele de până acum, începând cu inițierea unor proiecte în Consiliul Local, sprijinirea cetățenilor în rezolvarea unor probleme cu care se confruntă sau semnalele de alarmă pe care le-am tras privitor la nereguli din cadrul administrației, mă îndreptățesc să îmi asum această nouă postură.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La Zlatna, sunt foarte multe lucruri care se pot face, începând de la marea și eterna problemă a lipsei locurilor de muncă și până la responsabilitatea cheltuirii banului public. Programul meu este unul centrat pe nevoile oamenilor și pe nevoia urgentă a schimbării actualei administrații, începând cu inițierea mai multor proiecte în consiliul local. Îi aștept alături de mine pe toți cei care doresc binele acestui oraș”.

Echipa de Comunicare PRO România Alba

Facebook Twitter Google+ YouTube