Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florea Grup, una dintre companiile reprezentative pentru Alba a încheiat anul 2022 cu 5 milioane de lei profit și peste 700 de angajați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Florea Grup, producătorul de materiale de construcţii din Alba, care derulează şi afaceri în turism, energie şi transport, vrea să-şi dezvolte reţeaua de distribuţie de materiale pentru construcţie din România în perioada următoare, în paralel cu extinderea gamei de produse.

Marcel Florea, unul dintre acţionarii Florea Grup: ”Am observat că obiceiul de cumpărare s-a modificat, clienţii fiind mult mai precauţi în luarea deciziilor. Ei vizitează şi de două sau de trei ori un distribuitor înainte de achiziţie, o urmare firească a ştirilor sumbre.”

Acesta mai spune că firma și-a concentrat atenția în 2022 mai mult pe domeniul materialelor de construcţii şi pe care se dorește să-l dezvolte în continuare: ”Vom continua investiţiile şi în mijloacele logistice, flota noastră ajungând astăzi la aproximativ 350 maşini şi utilaje“.

Compania a inaugurat anul trecut o fabrică nouă de pavaje la Roman, judeţul Neamţ, sub eticheta diviziei Petra Pavaje, cu o investiţie de 10 milioane de euro. Decizia de a merge cu activitatea de producţie în acea zonă a ţării a fost bazată pe premisa că, în domeniul materialelor de contrucţii, proximitatea este esenţială.

Cifra de afaceri realizată de grupul de firme Florea Grup în anul 2022 a fost de 60 de milioane de euro, iar profitul a fost de aproximativ 5 milioane de euro. LA sfârșitul anului trecut, grupul avea peste 700 de angajaţi.

Sursa: zf.ro

Foto: floreagrup.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea