Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Florea Grup, una dintre companiile reprezentative pentru Alba a încheiat anul 2022 cu 5 milioane de lei profit și peste 700 de angajați

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Florea Grup, producătorul de materiale de construcţii din Alba, care derulează şi afaceri în turism, energie şi transport, vrea să-şi dezvolte reţeaua de distribuţie de materiale pentru construcţie din România în perioada următoare, în paralel cu extinderea gamei de produse.

Marcel Florea, unul dintre acţionarii Florea Grup: ”Am observat că obiceiul de cumpărare s-a modificat, clienţii fiind mult mai precauţi în luarea deciziilor. Ei vizitează şi de două sau de trei ori un distribuitor înainte de achiziţie, o urmare firească a ştirilor sumbre.”

Acesta mai spune că firma și-a concentrat atenția în 2022 mai mult pe domeniul materialelor de construcţii şi pe care se dorește să-l dezvolte în continuare: ”Vom continua investiţiile şi în mijloacele logistice, flota noastră ajungând astăzi la aproximativ 350 maşini şi utilaje“.

Compania a inaugurat anul trecut o fabrică nouă de pavaje la Roman, judeţul Neamţ, sub eticheta diviziei Petra Pavaje, cu o investiţie de 10 milioane de euro. Decizia de a merge cu activitatea de producţie în acea zonă a ţării a fost bazată pe premisa că, în domeniul materialelor de contrucţii, proximitatea este esenţială.

Cifra de afaceri realizată de grupul de firme Florea Grup în anul 2022 a fost de 60 de milioane de euro, iar profitul a fost de aproximativ 5 milioane de euro. LA sfârșitul anului trecut, grupul avea peste 700 de angajaţi.

Sursa: zf.ro

Foto: floreagrup.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Traian Berbeceanu întreabă: Să ne explice domnul Nicolae Ciucă, de ce a acceptat, întoarcerea în PNL a fostului primar al Devei, condamnat la 6 ani de închisoare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traian Berbeceanu întreabă: Să ne explice domnul Nicolae Ciucă, de ce a acceptat, întoarcerea în PNL a fostului primar al Devei, condamnat la 6 ani de închisoare” Traian Berbeceanu, fostul șef BCCO Alba Iulia, îi cere lui Nicolae Ciucă să explice de ce a acceptat întoarcerea în PNL a fostului primar al Devei, condamnat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea