Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Finală pentru evitarea retrogradării

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Stadionul „Textila” din Mediaş va găzdui astăzi, de la ora 18.00, partida reprogramată din etapa a 26-a a Ligii a III-a, Seria a 6-a, dintre Gaz Metan II Mediaş (locul 14, 24 puncte, minus 12 în clasamentul adevărului) şi CS Zlatna (locul 13, 27 puncte, minus 15 la „adevăr”). Pentru aurari acest joc este unul decisiv, în compania contracandidatei la salvare, vizitatorii având nevoie de o remiză, în caz contrar putându-şi lua adio de la eşalonul terţ. Cum în tur CS Zlatna a câştigat cu 2-1, duelul cu satelitul prim-divizionarei medieşene a devenit unul „de totul sau nimic” pentru gruparea de pe Ampoi. „Trebuie să nu pierdem acest meci şi suntem conştienţi că disputăm o finală a supravieţuirii. În ultima perioadă am traversat extrem de multe probleme, sperăm să reuşim să ne salvăm la potou”, a declarat antrenorul Ion Ilie, ce-l are la dispoziţie şi pe Borcea (a început antrenamentele). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea