Fiecare agent de poliție va avea în dotare camere video. Ministrul de Interne vrea reducerea abuzurilor

Fiecare agent de poliție va avea în dotare camere video. Ministrul de Interne vrea reducerea abuzurilor

Marcel Vela, Ministrul de Interne, a anunțat că se dorește reducerea abuzurilor în serviciu, astfel că fiecare agent de poliție va avea în dotare o cameră video.

”Nu o să mai găsiți deputați care înjură polițistul și nici polițiști rutieri care abuzează de funcția lor”, a spus Vela. ”Vom cumpăra camere video pentru fiecare polițist de la Rutieră care va eradica fenomenul corupției la Poliția Rutieră, va responsabiliza polițistul în dialog cu șoferul și, în aceași timp, șoferul în dialog cu polițistul, fiind proba camerei”, a anunțat Marcel Vela la B1 TV, conform sursei citate.

Ministrul spune că, în acest fel, poliţiştii nu vor mai abuza de funcţia lor şi nici parlamentarii nu îşi vor mai permite să înjure poliţistul.

”Nu o să mai găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a mai spus Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat că luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare şi restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel încât acest minister să crească în percepţia românilor privind încrederea.

sursa: stirileprotv.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...