Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Festivalul ”Ziua de Mâine” – o nouă seară de folk autentic la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a doua seară a Festivalului ”Ziua de Mâine” i-a reunit din nou, pe scena Casei de Cultură din Alba Iulia, pe veteranii muzicii folk, alături de ”noul val”, combinația fiind și de această dată foarte apreciată de spectatori.

Au fost salutați cu aplauze și răsplătiți, în același fel, pentru spectacolul oferit, Vali Șerban & Ziua de Mâine, Alina Manole (acompaniată de Adrian Cristescu și Tudor Olaru) și Alexandru Andrieș, cantautori care, ori de câte ori ajung pe scenă, încântă publicul cu talentul lor.

Suntem convinși că mulțumirile spectatorilor se îndreaptă de fiecare dată și către organizatorul evenimentului – Consiliul Județean Alba care a reușit să transforme un eveniment local într-unul de mare succes la nivel național, apreciat de ”granzii” folk-ului care mărturisesc că vin cu mare plăcere să cânte la Alba Iulia. Reamintim că ideea festivalului ”Ziua de Mâine” a fost preluată de la folkistul albaiulian Vali Șerban, care a realizat o emisiune radio cu acest nume și care în fiecare an este coordonator și prezentator al evenimentului.

Iată programul din ultima zi a evenimentului (duminică, 18 noiembrie):

11.00 Cafeaua cu folk – Art Café: Lansare carte de poezie – Ioan Mateiciuc, „Open de dor”

19.00 Gala Laureaţilor și concert: Adrian Ivaniţchi, Florin Săsărman & Alexandru Filip, Ducu Bertzi & Mihai Neniţă, Paula Seling

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea