Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Festivalul Neversea are imn oficial | Compus de Manuel Riva și Alexandra Stan, imnul Neversea va răsuna în iulie la malul Mării Negre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La mai puțin de două luni până la festivalul NEVERSEA, organizatorii au pregătit încă o surpriză pentru fanii festivalului ce va avea loc la Constanța, în perioada 5-8 iulie. Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul NEVERSEA are și un imn oficial compus de Manuel Riva și Alexandra Stan.

Cunoscutul hit „Miami” al lui Manuel Riva cu Alexandra Stan, care a fost săptămâni întregi în Billboard charts, devine imnul festivalului, ediția 2018, dar cu o reinterpretare a versurilor, dedicată vibe-ului NEVERSEA.

Născut la o aruncătură de băț de litoralul Mării Negre, la Tulcea, George Emanuel Călin alias DJ Manuel Riva se simte onorat că una din piesele lui a ajuns imnul oficial al celui mai mare festival de pe o plajă din Europa – Neversea. “Vibe-ul festivalului Neversea este unul greu de uitat. Este o onoare pentru mine ca una dintre producțiile mele să fie aleasă piesa oficială a festivalului”, a declarat DJ-ul român, în vârstă de 39 de ani.

Alexandra Stan este unul dintre artiștii români care a reușit să treacă granițele țării și să ajungă cu hituri ca și “Mr. Saxobeat” și “Lemonade”. Alexandra a participat la prima ediție a festivalului NEVERSEA în calitate de fan și se declară impresionată de anvergura evenimentului dar și de dimensiunea artiștilor care au urcat până acum pe scene.  ”La prima ediție m-am distrat super tare cu fetele mele în public. Acum sunt super happy că voi cânta la Neversea alături de Manuel Riva, iar pentru mine lucrul acesta înseamnă enorm. Am fost la multe festivaluri, dar la Neversea m-am distrat cel mai mult. Și într-un fel pot spune că am petrecut în curtea mea. Eu stau foarte aproape de locul unde se desfășoară festivalul. Bucuria e și mai mare pentru că împreună cu Manuel Riva am transformat piesa “Miami”, foarte dragă mie, în imnul Neversea. Este wow. Cum spun și versurile “I feel I’m home” și chiar sunt acasă”, spune Alexandra Stan.

*Interes crescut pentru festivalierii din Ardeal

Line-up-ul senzațional anunțat de organizatori pentru ediția din 2018, dar mai ales faptul că e început de vacanța pentru elevi și studenți, trezește un interes enorm pentru festivalierii din Transilvania care vor lua cu asalt litoralul Mării Negre. Cu siguranța CFR va suplimenta garniturile ce vor lua calea litoralului în perioada festivalului, însă mulți vor prefera să mearga cu mașinile personale.

Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea