Rămâi conectat

Curier Județean

Femeie din Alba Iulia, cu dosar PENAL pentru furt, după ce ar fi sustras portofelul unui vârstnic. I-a oferit o haină spre vânzare și a profitat de neatenția acestuia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Teiuș au identificat o femeie din Alba Iulia ca și persoană bănuită de furt. I-ar fi oferit unui vârstnic, spre vânzare, o haină și ar fi profitat de neatenția acestuia, sustrăgându-i portmoneul.

La data de 2 aprilie 2021, polițiștii din Teiuș au identificat o femeie de 40 de ani, din Alba Iulia, care este bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care au fost sesizați, în aceeași zi, de către un vârstnic de 85 de ani, din Teiuș.

În sarcina femeii s-a reținut faptul că, la data de 2 aprilie, în jurul orei 12,20, în timp ce se afla pe o stradă din Teiuș, l-ar fi abordat pe vârstnic, oferindu-i, spre vânzare, o haină, împrejurare în care, profitând de neatenția lui, i-ar fi sustras, din buzunar, portmoneul în care avea documente și bani.

Față de femeie, a fost întocmit dosar penal pentru furt, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea