Rămâi conectat

Actualitate

Femeia din Fărău, care a fost lovită de fiul ei cu o furcă a decedat la Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca

Dragoş Suciu

Publicat

în

decedatFemeia din Fărău care a fost lovită de băiatul ei cu o furcă, în data de 28 mai a.c. a decedat în 5 iunie la Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca, ne-au confirmat reprezentanţi ai IPJ Alba. Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „tentativă de omor” şi „violenţă în familie”, dar în urma decesului încadarea juridică a infracţiunii ar putea fi schimbată.  

Reamintim că Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată în ziua de 28 mai a.c., de către personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean Alba cu privire la faptul că la aceasta unitate spitalicească a fost transportată o femeie de 47 de ani, din comuna Fărău, judeţul Alba, căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale, întrucât a suferit  leziuni corporale.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, a declinat competenţa în soluţionarea dosarului, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba în vederea efectuării de cercetări, sub aspectul săvârşirii, de către B.S., a infracţiunilor de „tentativă de omor”, faptă  prevăzută de articolul 32 raportat la articolul 188 Cod penal, şi „violenţă în familie”, faptă prevăzută  de articolul 199 din Codul penal.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 30.05.2014, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor mai sus menţionate, formulând şi propunere de arestare preventivă a acestuia. Propunerea  a fost însuşită de către judecătorul din cadrul Tribunalului Alba, care a emis, pe numele bărbatului, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea