Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Familia regală vrea scutire de plata taxelor pentru domeniul Săvârșin pe motiv că Regele Mihai este veteran de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform oficialilor din Săvârşin, familia regală a cerut să fie scutită de plata taxelor pentru domeniul şi clădirile pe care le are în Săvârşin pe motiv că Regele Mihai este veteran de război și poate beneficia, conform legii, de această facilitate. Cererea a fost depusă încă din luna februarie a acestui an.

castel savarsinConform Primăriei Săvârşin, familia regală a plătit pentru acest domeniu taxe în valoare de aproximativ 35 de mii de lei pe an, bani care au fost depuşi constant şi fără nici un fel de întârziere în vistieria comunei.

Familia Regală deţine în comuna Săvârşin din Judeţul Arad un domeniu ce se întinde pe 19,5 hectare, care include Castelul Regal, dar şi alte câteva construcţii anexe.

Scutirea de taxe cerută acum de familia regală nu este încă aplicată, pentru că Primăria din Săvârşin a cerut lămuriri cu privire la modul în care sunt utilizate clădirile de pe domeniul regal, informaţii care încă nu au fost adăugate la cererea depusă.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Miercurea Mare, ziua în care Iuda l-a vândut pe Iisus. Este ultima zi din Săptămâna Patimilor când se mai pot face treburi pe câmp sau se mai spală și calcă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercurea Mare, ziua în care Iuda l-a vândut pe Iisus. Este ultima zi din Săptămâna Patimilor când se mai pot face treburi pe câmp sau se mai spală și calcă Miercuri, în cea de-a treia zi din Săptămâna Patimilor, în biserici continuă Deniile, slujbe prin care credincioşii îl „petrec“ pe Hristos pe drumul Crucii, până […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea