Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează o nouă sesiune de comunicări științifice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează, în perioada 5-6 mai 2017, a XVII-a ediţie a sesiunii anuale de comunicări ştiinţifice a studenţilor In Extenso (Științe economice).

Manifestarea are în vedere dezvoltarea implicării studenţilor de la nivel licenţă, master şi doctorat, urmărind şi atragerea elevilor spre colaborarea cu mediul universitar. În acelaşi timp, sesiunea studenţească are şi o componentă internaţională, prin atragerea studenţilor Erasmus+ printre participanţi, precum şi atragerea unor cadre didactice de la universități partenere din Polonia (universitățile din Piła, Czestochowa, Poznan și Szczecin) în comitetul ştiinţific al manifestării.

Sesiunea de comunicări științifice se desfășoară sub forma unui concurs de lucrări științifice, organizat pe mai multe secțiuni: Administrarea Afacerilor-Marketing (licenţă), Business English, Finanțe-Contabilitate, „Elevii în parteneriat cu Universitatea”, Ştiinţe economice (masteranzi), Ştiinţe economice (doctoranzi).

În cadrul acestor secțiuni se vor susține 58 de lucrări de către un număr de circa 80 de participanți, studenți români și internaționali care provin de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Universitatea de Vest din Timișoara, studenți Erasmus+ de la universități din Franța, Rusia și Serbia, precum și elevi de la Colegiul Economic “Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia și de la Liceul Tehnologic din Ocna Mureș. Cele mai bune lucrări vor fi premiate la finalul manifestării. De asemenea, lucrările reprezentative ale manifestării vor fi publicate în revista In Extenso, în format electronic.

Manifestarea se va încheia cu vizitarea principalelor obiective turistice din municipiul Alba Iulia.

Pentru buna desfășurare a manifestării am beneficiat de sprijinul partenerilor: Consiliul Județean Alba, Asociația Pro Universitate 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, precum și al sponsorilor Azets Insight SRL, Banca Română de Dezvoltare – Groupe Societe Generale (BRD-GSG), Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis, Alpin 57 Lux SRL Sebeș, ATTA Consulting Alba Iulia.

Deschiderea festivă a sesiunii științifice va avea loc vineri, 5 mai 2017, ora 9.30, în amfiteatrul A9 al UAB.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența echipajelor de poliție rutieră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea