Fabricile de armament și muniție din Cugir, prezente la Târgul Internațional Bangkok

Paul Voicu - Primar 2020

Fabricile de armament și muniție din Cugir, prezente la Târgul Internațional Bangkok

Filiale ale CN ROMARM SA, printre care Societățile Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir participă în perioada 18 – 21 noiembrie, la cea de-a 10-a ediţie a Târgului Internaţional de Armament „Defense & Security 2019”, care se desfășoară la Bangkok – Thailanda.

La evenimentul bienal organizat în Asia sunt așteptate să participe peste 300 de delegații oficiale și neoficiale.  Aceasta va include factorii de decizie de top, precum miniștrii apărării, șefii forțelor armate, armata și forțele aeriene, poliția, agențiile de securitate și alți oficiali de rang înalt care vor sosi din toată lumea „Defense & Security” 2019 este o expoziție internațională, cu tehnologie militară terestră, aeriană și maritimă, împreună cu echipamente de apărare de ultimă generație – inclusiv cele mai noi inovații în domeniul securității interne.

ELIT

Evenimentul oferă producătorilor oportunități excepționale de vânzare și rețea cu factorii de decizie militari din Asia.

Pe spațiile amenajate expun 400 de companii mondiale de apărare şi securitate internaţională din 50 de ţări participante printre care: Franţa, Germania, India, Israel, Rusia, Japonia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, Statele Unite ş.a. (C.P.)

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...