Rămâi conectat

Curier Județean

Fabrica de marochinărie “Capris” SA Sebeş scoasă la licitaţie de lichidator. Preţul de strigare al activelor se ridică la suma de 4,7 milioane de lei

Publicat

în

Expert Insolvenţă, în calitate de lichidator judiciar al firmei “Capris” SA Sebeş anunţă vânzarea la licitaţie a activelor firmei. Preţul de strigare al activelor scoase la vânzare  se ridică la suma de 4,7 milioane de lei, fără TVA. Licitaţia va fi organizată la sediul lichidatorului judiciar în data de 28 ianuarie 2013, ora 14.00.  Societatea “Capris” SA a intrat oficial în faliment, în 14 septembrie 2012, când Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat senţinţa privind falimentul.

Ofertanţii sunt obligaţi să se prezinte la sediul lichidatorului judiciar cu cel puţin 24 de ore înainte de data licitaţiei, în vederea depunerii cauţiunii reprezentând 10% din valoarea de pornire a licitaţiei, precum și a documentelor de participare la licitație prevăzute în caietului de sarcini. Caietul de sarcini poate fi achiziționat de la lichidatorul judiciar.

În caz de neadjudecare, licitaţia se va relua în data de 04 februarie 2013, în aceleaşi condiţii. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare sunt invitaţi să anunţe lichidatorul judiciar cu 48 de ore înainte de data licitaţiei.

Electrica Furnizare Discount

Iată activele scoase la vânzare:

1.Fabrică de marochinărie, compusă din: construcții, teren, mijloace fixe și obiecte de inventar, în bloc, situate în Sebeș, Str. Progresului, nr. 5-7, Jud. Alba, imobilele sunt înscrise în CF nr. 3463-Sebeș, nr. top. 942/1, 943/1, CF nr. 23272-Sebeș, nr. top. 938, 937/1, 937/2, 939, 940, 941, având o suprafață totală de 8.503 mp, la prețul total de 3.980.590 lei, exclusiv TVA.

2.Imobil format din stația de epurare și teren intravilan în suprafață totală de 6.010 mp, înscris în CF 75597 (vechi: 7662) – Sebeș, nr. cadastral: C1, nr. top.6956/2,6958/1/b/1, 6956/1, 6958/1/1, 6958/2/2, situat în Sebeș, Zona Haltă CFR Mihail Kogălniceanu, Jud. Alba, la prețul de 240.000 lei, exclusiv TVA.

3.Imobil format din casă și grădină în suprafață de 1.108 mp, înscris în CF nr.75.556 – Sebeș, nr. top. 895, nr. cadastral: C1, situat în Sebeș, Str. Aviator Olteanu, nr.9, Jud. Alba, la prețul de 397.000 lei, exclusiv TVA.

4.Produse finite, în bloc (încălțăminte, poșete, haine de piele pentru femei și bărbați, diverse articole din piele, etc.) la prețul de 145.232 lei, exclusiv TVA.

Cu ani în urmă, după cum se ştie, „Capris” Sebeş  era unul dintre cele mai renumite branduri româneşti, în domeniul marochinăriei, respectiv a confecţiilor şi articolelor din piele.

Publicitate

Curier Județean

Și-a amenințat soția, cu acte de violență: Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat de 48 de ani, din Șona

Publicat

în

Ordin de protecție pentru un bărbat de 48 de ani, din Șona, care și-ar fi amenințat, cu acte de violență, soția în vârstă de 40 de ani.

Polițiștii din Șona au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi amenințat, cu acte de violență, soția.

La data de 2 august 2021, în jurul orei 13.00, polițiștii din Șona au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, de 40 de ani, din comună, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată, cu acte de violență, de către soț.

Electrica Furnizare Discount

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului și a răspunsurilor date de victimă, față de bărbatul de 48 de ani, din Șona, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioada de 5 zile.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Citește mai mult

Curier Județean

Noul Mall din Alba Iulia: Elaborarea Planului Urbanistic Zonal, lansat în consultare publică. Alei pietonale, spații verzi și căi de acces reconfigurate

Publicat

în

Noul Mall din Alba Iulia: Elaborarea Planului Urbanistic Zonal, lansat în consultare publică. Alei pietonale, spații verzi și căi de acces reconfigurate

În scopul asigurării unei dezvoltări urbane durabile si integrate a municipiului Alba Iulia, cu respectarea prevederilor Legii nr. 350/2001 – privind amenajarea teritoriului si urbanismul, republicata, cu modificările si completările ulterioare, precum si a Ordinului nr. 233/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 350/2001, prin prezentul proiect de hotarare se propune aprobarea unei documentaţii de urbanism de tip Plan urbanistic zonal, care constituie instrumentul de planificare urbana de reglementare specifica prin care se coordonează dezvoltarea urbanistica integrata a unor zone din localitate.

Serviciul Administraţie publică locală, juridic contencios – Direcţia juridică, administraţie publică locală din Aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Alba lulia, în conformitate cu prevederile art. 7 alin.(2) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, informează publicul interesat cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic zonal: „ Elaborare PUZ – Construire centru comercial Alba lulia, sensuri giratorii, amenajare platforme exterioare cu parcări, alei carosabile şi pietonale, reconfîgurare cai de acces, semnalistică rutieră, amplasare casete publicitare luminoase şi totemuri publicitare, amenajare spaţii verzi, împrejmuire teren şi introducere parţială în intravilan”

Electrica Furnizare Discount

Etapa de consultare a populaţiei se desfăşoară în perioada 02.08.2021 – 10.09.2021.

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare cu privire la acest proiect de hotărâre, se pot depune în scris specificându-se articolul sau articolele din proiect sau regulament la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba lulia, de pe str. : Calea Moţilor, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură sau în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected] în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunţ, respectiv până la data de 16.08.2021, ora.16.00.

Proiectul de hotărâre şi documentaţia referitoare la acest proiect pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Alba lulia, camera 1 (Direcţia Urbanism, Amenajarea Teritoriului) sau pe site-ul instituţiei www.apulum.ro, secţiunea Consultare publică.

Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Forțe proaspete la Colegiul Militar din Alba Iulia. Doi tineri absolvenți își încep cariera în cadrul instituției

Publicat

în

FOTO| Forțe proaspete la Colegiul Militar din Alba Iulia. Doi tineri absolvenți își încep cariera în cadrul instituției

Doi tineri absolvenți își încep cariera militară în cadrul colegiului din Alba Iulia, amândoi, absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I”.

„Început de carieră la colegiul militar

Electrica Furnizare Discount

Doi tineri absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” își încep cariera în colegiul militar.

Este vorba despre maistrul militar clasa a V-a Florin-Iulian Soare, numit în funcția de șef popotă în plutonul deservire și sergent Andreia Todașcă, numită în funcția de subofițer de stat major în compartimentul intendență și servicii de campanie din logistică.

Le spunem bun venit în colegiul militar albaiulian și le urăm mult succes!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, prin intermediul paginii de socializare.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare