Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fabrica de Arme Cugir la Târgul de Armament din America

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Oraşul Las Vegas va fi timp de10 zile (17-27 ianuarie) gazda celui mai mare târg de armament din lume care are loc în această perioadă în SUA. Organizatorul evenimentului este cunoscuta firmă americană „Century 2000” care are relaţii contractuale cu diverse firme din lume printre care şi Fabrica de Arme din Cugir, al cărei partener este de aproape 15 ani.
În calitate de furnizor de arme de vânătoare şi de arme de tir sportiv pentru americani, uzina cugireană este prezentă la manifestare de administratorul special de la FAC şi UM Cugir, ing. Radu Roşian, directorul general, ing. Horea Suciu şi director cercetare-proiectare ing. Codruţ Cernea.
Delegaţia cugireană are mandatul să poarte discuţii cu partenerii „Century” în legătură cu derularea contractelor existente, termene de livrare, încheiere de noi contracte, precum şi abordarea unor negocieri privind fabricaţia de noi tipuri de armament pentru americani.
Potrivit administratorului special Radu Roşian, armele fabricate la Cugir vor avea un stand special în cadrul expoziţiei de la Las Vegas. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TRAGEDIE în Alba: Persoană CARBONIZATĂ într-o locuință care a luat foc la Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAGEDIE în Alba: Persoană CARBONIZATĂ într-o locuință care a luat foc la Blaj

Un incendiu a izbucnit duminică dimineața, în jurul orei 9.30, la o locuință din municipiul Blaj. Au intervenit pompierii cu 3 autospeciale.

Citește și: INCENDIU la o cabană de lemn din Valea Lungă: Intervin pompierii din Blaj

Garda de intervenție Blaj intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o EPA pentru localizarea și stingerea unui incendiu în municipiul Blaj, pe strada Simion Barnuțiu.

Din informațiile preliminare este vorba despre în incendiu izbucnit la o locuință. Potrivit ISU Alba este posibil ca o persoană să fie  surprinsă în interior.

UPDATE: S-a reușit localizarea incendiului de către pompierii militari. Incendiul se manifestă la nivelul acoperișului unei locuințe pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

Din nefericire din interiorul locuinței a fost extrasa de către echipajele de intervenție, o victimă, carbonizată.

În continuare se lucrează la stingerea în totalitate a incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare