Fabrica de Arme Cugir la Târgul de Armament din America

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Oraşul Las Vegas va fi timp de10 zile (17-27 ianuarie) gazda celui mai mare târg de armament din lume care are loc în această perioadă în SUA. Organizatorul evenimentului este cunoscuta firmă americană „Century 2000” care are relaţii contractuale cu diverse firme din lume printre care şi Fabrica de Arme din Cugir, al cărei partener este de aproape 15 ani.
În calitate de furnizor de arme de vânătoare şi de arme de tir sportiv pentru americani, uzina cugireană este prezentă la manifestare de administratorul special de la FAC şi UM Cugir, ing. Radu Roşian, directorul general, ing. Horea Suciu şi director cercetare-proiectare ing. Codruţ Cernea.
Delegaţia cugireană are mandatul să poarte discuţii cu partenerii „Century” în legătură cu derularea contractelor existente, termene de livrare, încheiere de noi contracte, precum şi abordarea unor negocieri privind fabricaţia de noi tipuri de armament pentru americani.
Potrivit administratorului special Radu Roşian, armele fabricate la Cugir vor avea un stand special în cadrul expoziţiei de la Las Vegas. (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419