Rămâi conectat

Actualitate

Expoziţia tradiţională de artă la Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sărbătorile pascale nu ar fi fost complete în Municipiul Aiud fără expoziţia tradiţională de artă, organizată de PNL Aiud, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”. În 2012, expoziţia s-a bucurat şi de prezenţa partenerilor din USL, membri marcanţi ai Partidului Social Democrat, care, alături de liberali, au fost gazdele aiudenilor ce au dorit să-şi petreacă a doua zi de Paşte alături de membri USL, în cadrul unui eveniment ce a reunit operele a 22 de artişti aiudeni. Primarul Mihai Horaţiu Josan, Dr. Romul Popa, vicepreşedinte PNL Alba şi, nu în ultimul rând, deputatul Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba şi co-preşedintele USL la nivel judeţean au salutat pe rând publicul prezent într-un număr foarte mare la expoziţie, o acţiune culturală, asortată perfect „oraşului artelor”.
„Faptul că a venit atât de multă lume la expoziţia pe care am organizat-o ne-a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că apropierea dintre oameni, inclusiv prin intermediul artei şi al culturii, nu poate fi falsificată. Acest eveniment, iniţiat acum mulţi ani de către Dr. Romul Popa, s-a bucurat mereu de aprecierea publicului, dar parcă atâţia oameni ca în acest an nu au fost niciodată. Le mulţumesc aiudenilor care au răspuns invitaţiei noastre şi, nu în ultimul rând, colegilor noştri din PSD care au fost şi ieri lângă noi. Iată încă un semn al colaborării noastre excelente”, a declarat primarul Mihai Horaţiu Josan, preşedintele PNL Aiud şi co-preşedintele USL Aiud.

Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea