Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

EXCLUSIV VIDEO: Directorul Hidrolelectrica Sebeș, bugetarul Romi Dragosin, dezvăluie cât câștigă și ce avere are

Bogdan Presecan

Publicat

în

Directorul general al Hidrolelectrica Sebeș, social democratul Romi Dragosin, a dezvăluit în exclusivitate pentru cititorii ziarului “Unirea” ce salariu are și care este averea familiei sale. În plus, consilierul județean Dragosin își exprimă public regretul de a fi omis o cifră în ultima sa declarație de avere, care l-a făcut mai sărac cu aproape un miliard de lei vechi. Acesta a explicat că pe pagina de internet a CJ Alba apare și penultima sa declarație de avere, depusă cu doar o lună înaintea ultimei, în care sumele sunt corecte.

Directorul filialei din Sebeș a companiei de stat Hidrolelectrica mai face o precizare importantă. După scandalul izbucnit în urma declarațiilor premierului Ponta vizavi de salariile de lux ale unor bugetari din companiile de stat, care depășesc adesea 100.000.000 de lei vechi pe lună, printre care era dat și exemplul directorului adjunct al  Hidroserv Sebeș, mulți au crezut că este vorba despre Romi Dragosin. El a dezmințit însă în interviul acordat ziarulunire.ro acest lucru, subliniind faptul că deține funcția de director general al Hidroelectrica Sebeș, unde salariul său este de circa 80.000.000 de lei vechi pe lună.

“În primul rând subliniez faptul că nu sunt director adjunct la Hidroserv. Eu sunt director la Hidroelectrica de 6 luni de zile și în ceea ce privește averea mea, venitul meu lunar nu a depășit niciodată suma de 8.000 de lei lunar și acum, în calitate de director general mă încadrez în suma de 8000 de lei venit net.

Cât despre declarația mea de avere, sigur că numai cine nu este de bună credință, poate să spună că am vrut intenționat să fac o divagație și să pun o cifră mai puțin acolo la declarația mea. Și ca să se înțeleagă mai bine, au fost două declarații de avere, în 2012, una de sfârșit mandat, când am terminat mandatul de consilier județean în care am declarat și am scris fără să fac vreo omisiune exact veniturile pe care le-am încasat, și cea de a două declarație, care apare pe pagina de internet a Consiliului Județean Alba, este declarația de la începutul noului mandat. Deci a fost o diferență de o lună de zile, timp în care am dat aceste declarații.

Un om de bună credință poate să se uite la vechea declarație, care este cea reală, și poate să vadă că în noua declarație am omis să pun o cifra 8. Ar fi 100.887. Niciodată nu am încercat să ascund acest lucru.

Cât despre averea mea, vreau să știe toată lumea că am o casă, rămasă de la părinți, Dumnezeu să-i odihnească!, amândoi sunt morți, au murit de tineri și mi-a rămas acea casă părintească. De asemenea, soția are și ea o casă părintească la Cut, unde o întreține pe soacra, deci e pe numele ei nu pe numele meu, dar face parte din averea familiei și de asemenea, am avut un teren, rămas tot moștenire de la părinți, în schimbul căruia am obținut o casă în Sebeș, evaluată la 70 de mii de euro.

Am un autoturism Wolksvagen cu 400.000 de kilometri la bord, fiul meu are tot un Wolksvagen din anul 2002, cu peste 200.000 de km la bord. Asta este averea mea și nu cred că am câștigat-o ilegal!”, a declarat Romi Dragosin pentru ziarul “Unirea”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de PAȘTELE CATOLIC 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de PASTE 2024. Urari de Paste, felicitari de Paste și SMS-uri de Sfintele Paști Catolic, Reformat, Protestant Știm că este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea