Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Evaluare Națională 2020 Elevii de 10 curat ai județului Alba! Daisa, sclipitoarea elevă de la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa”. A terminat atât școala generală cât și Evaluarea cu note maxime

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Evaluarea Națională din acest an a pus în lumină niște elevi sclipitori, a căror performanță academică nu poate decât să fie lăudată.

Un astfel de exemplu se poate regăsi în persoana Daisei, unica elevă de la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa”, care a reușit să își înceapă vara cu niște rezultate fantastice la învățătură.

Aceasta a reușit să termine atât școala generala, cât și Evaluarea Națională cu note maxime, în dreptul codului său fiind doar note de 10.

Vorbind despre experiențele ei atât înaintea acestui examen cât și despre planurile ei de viitor, aceasta a dorit să transmită următorul mesaj:

,,A fost greu, poate chiar foarte greu. Multă muncă în spate, mult stres, nemulțumiri, eșecuri, reușite , dar la final tot efortul depus a fost răsplătit cu un rezultat de care sunt foarte mândra. La examenul de anul acesta, subiectele au fost accesibile, de dificultate medie. Ca în orice an, a fost acel exercitiu pentru nota 10 care a făcut diferența între elevii buni și elevii foarte buni.”

Pregătirea temeinică de dinainte și consecvența au reprezentat ceva foarte important pentru Daisa. Întrebată dacă meditațiile au fost necesare pentru atingerea unei astfel de performanțe, ea a susținut: ,,Doar pe clasa a 8-a, primul semestru, am avut nevoie de meditații la matematică , situația actuală nepermițându-mi să le continui și în cel de-al doilea semestru. La limba romană nu am luat deloc meditații, însă la această disciplină m-a ajutat foarte mult participarea la olimpiadele școlare. In toți cei patru ani am fost la olimpiada la limba romană, iar acest lucru nu a reprezentat decât un mare avantaj pentru mine.”

În continuare, Daisa a afirmat care este ținta ei următoare, pe care își dorește să o atingă după aflarea rezultatelor repartizării la licee: ,,Mai departe aș dori să studiez la Colegiul National ,,Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, profilul real, specializarea științe ale naturii.”

Reamintim că, 8 elevi ca și Daisa au obținut aceste rezultate incredibile după terminarea Evaluării Naționale din acest an, făcându-se remarcați ca elevi de nota 10. Daisei îi urăm mult succes în drumul pe care vrea să îl urmeze și că va continua să fie o elevă cu care acest oraș se va mândri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea