Evaluare Națională 2018: Subiectele și baremele la matematică și științele naturii pentru elevii de clasa a VI-a

Evaluare Națională 2018: Subiectele și baremele de corectare, la matematică și științele naturii, pentru elevii de clasa a VI-a

Elevii din clasa a VI-a au susţinut, joi, proba la matematică şi ştiinţele naturii, în cadrul Evaluării Naţionale. Rezultatele obţinute nu vor fi publice şi nu vor fi trecute în catalog.

Subiectele la matematică și științe ale naturii

Evaluările s-au susținut în sălile în care elevii îşi desfăşoară activitatea în mod normal. Acestea au fost adaptate în prealabil, după caz, în funcţie de testul planificat, prin eliminarea oricăror materiale didactice care i-ar putea influenţa pe elevi, se arată în sursa citată.

„Testele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate. Durata alocată rezolvării acestora este de 60 de minute pentru probele scrise de elevii clasei a VI-a. Acestea sunt evaluate în cadrul instituţiei de învăţământ, de către cadrele didactice din respectiva unitate, în termen de cel mult 7 zile de la data susţinerii ultimei probe”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de MEN.

Rezultatele obţinute la aceste evaluări nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...