Escrocul Dorel Vîrciu, care a vândut două pietre de râu cu 290.000 lei pretinzând că e aur, îşi petrece Anul Nou în arest

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au respins vineri, 23 decembrie, pentru a doua oară, recursul declarat de escrocul Dorel Vîrciu la măsura prelungirii perioadei arestării preventive dispuse în cursul cercetării penale de către Tribunalul Hunedoara. Astfel, bărbatul, acuzat de înşelăciune, îşi va petrece şi Anul Nou după gratii.

„Instanţa a respins recursul formulat de inculpat, împotriva hotărârii Tribunalului Hunedoara, hotărâre prin care a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Decizia este definitivă, iar bărbatul va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv“, a declarat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Dorel Vîrciu, din Zlatna, a înşelat un medic originar din Roşia Montană, oferindu-i două pietre de râu în greutate de aproximativ trei kilograme şi jumătate, despre care susţinea că ar fi fost din aur, contra unei sume de 290.000 de lei. Tranzacţia a avut loc pe teritoriul judeţului Hunedoara, în comuna Buceş. (I.P.)

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

 

Dan HENEGAR