Erou în timpul liber. Un jandarm din Alba a prins un hoț recidivist, care voia să fugă după ce a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin din cartierul albaiulian Micești

Un jandarm din Alba, aflat în timpul liber, a prins un bărbat bănuit că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin. Suspectul a ieșit de curând din închisoare, unde a fost trimis pentru furt.

Plutonierul adjutant Claudiu Botan, din cadrul Jandarmeriei Alba, se afla cu familia sâmbătă, 17 februarie, într-un magazin din cartierul albaiulian Micești.

În jurul orei 19.00, la același magazin a venit Eugen P. ( 48 de ani), din Alba Iulia, iar acesta, profitând de un moment de neatenție al angajaților, a luat dintr-o vitrină mai multe produse cu care a plecat fără să le plătească.

Bărbatul a fost observat de un trecător, care a dat alarma, iar subofițerul jandarm, alertat de țipetele acestuia, a plecat în urmărirea suspectului.

După câteva sute de metri, presupusul autor a fost prins, imobilizat și, deoarece în cauză exista suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt, a fost predat unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...