Rămâi conectat

Ştirea zilei

Erou în timpul liber. Un jandarm din Alba a prins un hoț recidivist, care voia să fugă după ce a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin din cartierul albaiulian Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un jandarm din Alba, aflat în timpul liber, a prins un bărbat bănuit că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin. Suspectul a ieșit de curând din închisoare, unde a fost trimis pentru furt.

Plutonierul adjutant Claudiu Botan, din cadrul Jandarmeriei Alba, se afla cu familia sâmbătă, 17 februarie, într-un magazin din cartierul albaiulian Micești.

În jurul orei 19.00, la același magazin a venit Eugen P. ( 48 de ani), din Alba Iulia, iar acesta, profitând de un moment de neatenție al angajaților, a luat dintr-o vitrină mai multe produse cu care a plecat fără să le plătească.

Bărbatul a fost observat de un trecător, care a dat alarma, iar subofițerul jandarm, alertat de țipetele acestuia, a plecat în urmărirea suspectului.

După câteva sute de metri, presupusul autor a fost prins, imobilizat și, deoarece în cauză exista suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt, a fost predat unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea