Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Elevii Şcolii Generale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia – Moş Crăciun pentru copii nevoiaşi

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Pentru că sunt mulţi copii care îl aşteaptă pe Moş Crăciun, dar acesta nu mai reuşeşte să ajungă şi la ei, elevii claselor V-VIII ai Şcolii Generale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia vor participa la un proiect destinat ajutorării semenilor lor.

Proiectul se numeşte “Dăruiţi şi împliniţi vise” şi are ca obiectiv promovarea generozităţii, a bunei convieţuiri şi a actelor de caritate. Proiectul se va desfăşura în mai multe etape, prima având loc  în săptămânile premergătoare Crăciunului, prin lecţii de dirigenţie (îndrumător psiholog Berkeţi Ramona) , concursuri cu teme specifice Crăciunului ( “Crăciunul în Europa”- prof. Alexe Vinceller), expoziţii de desene tematice etc.

Etapa finală se va desfăşura în perioada 10-21 decembrie 2012, printr-un târg de Crăciun cu vânzare. Elevii vor aduce de acasă lucruri de care  se pot despărţi uşor şi de care nu mai au nevoie-cărţi, decoraţiuni, jucării etc. şi vor pune preţuri modice în aşa fel încât oricine să poată cumpăra dacă doreşte. Decoraţiunile de Crăciun sunt confecţionate chiar de elevi în cadrul orelor de tehnologie şi educaţie plastică, elevii fiind coordonaţi de doamnele profesoare Mircea Dana şi Popa Ramona.

Sumele obţinute  vor fi distribuite elevilor cu situaţie materială  precară care trebuie să se bucure şi ei de această perioadă a anului, de sărbătorile de iarnă. Elevii sunt coordonaţi de diriginţii lor: Cioflică Adelina, Paul Emil, Bojor Ana Maria, Hada Adriana, Samson Ana Maria, Morar Ana, Lupşa Alina, Andron Nicolae, Belaşcu Anca, Popa Ramona, Negrescu Elena şi Breaz Cornel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Anunțul așteptat de toți iubitorii de film: Continuarea seriei „Stăpânul Inelelor” a fost programată

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunțul așteptat de toți iubitorii de film: Continuarea seriei „Stăpânul Inelelor” a fost programată Joi, 9 mai, Warner Bros. a făcut un anunț mult așteptat, pe care fanii l-au așteptat timp de peste două decenii: data lansării următorului film „Stăpânul inelelor” (Lord of the Rings), care se bazează pe lumea populară creată de autorul britanic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea