Rămâi conectat

Curier Județean

Elevii de gimnaziu și liceu din Alba susțin sâmbătă Olimpiada județeană de matematică și concursul ”Adolf Haimovici”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii de gimnaziu și liceu din județul Alba susțin sâmbătă, 14 martie, de la ora 10.00, la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Alba Iulia, Olimpiada județeană de matematică și Concursul de matematică aplicată ”Adolf Haimovici” – etapa județeană.

Județul Alba are posibilitatea să trimită la Olimpiada națională de matematică trei elevi din clasele V-VI și șase elevi din clasele VII-XII, în funcție de rezultatele pe care le vor obține la județeană. Olimpiada are loc la București în perioada 6-10 aprilie.

Concursul de matematică ”Adolf Haimovici” este destinat elevilor de liceu, la etapa națională de la Iași urmând să se califice 16 elevi din județul Alba: câte patru de la profilurile matematică informatică, științele naturii, tehnologic și uman.

La olimpiada și concursul de matematică sunt așteptați în jur de 340 de elevi.

Tot sâmbătă mai este programată etapa județeană a olimpiadelor la: ”Științele Pământului”, Limba modernă rusă, germană și probele B (audio) la limba franceză și italiană.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea