Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Elevii claselor a II-a din Alba Iulia vor beneficia de cursuri de inițiere în înot: Programul Bazinului Olimpic va suferi modificări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Elevii claselor a II-a din Alba Iulia vor beneficia de cursuri de inițiere în înot: Programul Bazinului Olimpic va suferi modificări

Începând de luni, 4 aprilie, proiectul „Educație și sănătate prin înot” va fi demarat, la Bazinul Olimpic din Alba Iulia, astfel, programul de funcționare, în perioada 4 aprilie – 10 aprilie, va suferi modificări.

„Începând de luni, demarează proiectul Consiliului Local Alba Iulia ”Educație și sănătate prin înot”, prin care elevii de clasa a doua din școlile municipiului Alba Iulia beneficiază de cursuri de înot gratuite.

Pentru a permite buna desfășurare a acestor cursuri, Bazinul Olimpic Alba Iulia va fi închis pentru agrement de luni până vineri, între orele 11 și 14, în perioada 4 aprilie – 10 iunie 2022″, anunță reprezentanții bazinului Olimpic Alba Iulia, prin intermediul paginii de socializare.

Proiectul „Educație și sănătate prin înot” pentru anul 2022, a fost aprobat în cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia, din data de 27 ianuarie 2022.

Potrivit proiectului, elevii claselor a II-a din cadrul unităților de învățămând preuniversitar din municipiul Alba Iulia vor beneficia de un program de cursuri gratuite de inițiere în înot.

În vederea derulării activităților proiectului „Educație și sănătate prin înot” pentru anul 2022, Municipiul Alba Iulia va cuprinde în bugetul local aferent anului 2022, Capitolul Cultură, suma de până la 70.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce posturi sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce posturi sunt disponibile Au început înscrierile pentru sesiunea iulie-august 2024 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia. Termenul limită este până în 19 mai. La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,UNIREA” al judeţului Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea