Rămâi conectat

Actualitate

Elena Udrea ar putea scăpa de extrădare: Ce artificiu au găsit avocații acesteia, din Bulgaria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elena Udrea ar putea scăpa de extrădare: Ce artificiu au găsit avocații acesteia, din Bulgaria

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea ar putea scăpa de pedeapsa de șase ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a fugit din țară înainte ca magistrații să pronunțe decizia. Acum, Elena Udrea se află în Bulgaria, țară din care nu a fost încă extrădată.

Udrea a invocat în fața magistraților din țara vecină că este un fel de deținut politic și că se teme să revină în România. Mai mult, aceasta s-a plâns și de condițiile de detenție din țara noastră. Avocații care o apără pe Udrea în Bulgaria ar fi găsit o cale extraordinară de atac, anunță România TV.

Judecătorii bulgari de la Curtea Supremă de la Sofia urmează să decidă miercuri, 18 mai 2022, dacă o extrădează sau nu pe Elena Udrea în România pentru a executa pedeapsa de 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea