Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Eczacibași Istanbul – Volei Alba Blaj 3-0, în returul semifinalelor Cupei CEV

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a fost eliminată din semifinalele Cupei CEV, după ce a pierdut și la Istanbul, în al doilea joc cu Eczacibași, scor 0-3 (15-25, 18-25, 19-25). Echipa din „Mica Romă” și-a încheiat astfel campania europeană, fiind eliminată de puternica formație din Istanbul, principala candidată la adjudecarea trofeului, al doilea ca importanță.

Volei Alba Blaj a bifat astfel cea de-a 4-a semifinală continentală în ultimii 5 ani, ambele meciuri din dubla cu Eczacibași fiind pierdute cu același scor, 0-3. Dacă în tur, la Tg. Mureș, replica reprezentantei României a fost una de apreciat, elevele lui Stevan Ljubičić jucând de la egal la egal în primele două parțiale, returul din capitala Turciei a fost unul în care gazdele au făcut legea, obinând calificarea după ce au avut 2-0 la seturi.

Nemaifiind miză, și pe fondul înlocurilor din disptribuția adversă, în al treilea set Volei Alba Blaj a pus probleme și a condus la un moment dat, cu 14-12.

“Vedeta” Tijana Bosković a strâns cele mai multe puncte, 14 (fiind folosită doar în primele două parțiale, la fel ca Maja Ognjenović) , fiind urmată în ierarhie de Victoriia Russu, cu 12. Finala se va disputa în 15 și 22 martie, în ultimul act fiind Alianz MTV Stuttgart, ce a învins pe Mladost Zagreb cu 3-0.

Volei Alba Blaj revine în întrecerea internă, unde are de disputat 5 jocuri în 8 zile, primul în Divizia A1 fiind joi, la Mioveni, la ora 18.00, pentru ca sâmbătă să evolueze la Craiova, la ora 15.00.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 9 puncte, Nađa Ninković – două, Victoriia Russu – 12, Olga Strantzali – 7, Jovana Kocić – 4, Slađana Mirković – două, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Milica Ivković – libero, Iarina Axinte, Daiana Roman – două, Sorina Miclăuș – 3, Andra Artin – unul, Jovana Cirković;  Ștefania Cheluță, Noemi Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea