Rămâi conectat

Ştirea zilei

Echipamente IT și multimedia cumpărate de primăria Alba Iulia pentru Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”: Lista dotărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria municipiului Alba Iulia a finalizat procedurile de achiziție pentru echipamente IT și multimedia moderne, pentru dotarea Colegiului Economic Dionisie Pop Marțian. Valoarea totală a investiției a fost de 600.658,45 lei.

Ca urmare a finalizării proceduriilor de achiziție, a îndeplinirii condițiilor contractuale și a recepționării echipamentele multimedia de către Municipiul Alba Iulia, în vederea atingerii scopului implementării obiectivului „Reabilitarea și extinderea clădirii Colegiului Dionisie Pop Marțian din municipiul Alba Iulia, jud. Alba”, echipamentele multimedia, vor fi predate cu titlu gratuit către Colegiul Economic Dionisie Pop Marțian Alba Iulia, prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia.

Pentru achiziția echipamentelor IT și multimedia a fost organizată o procedură de achiziție publică, în baza căreia a fost semnat contractul de furnizare cu societatea S.C. Infogrup S.R.L.

Transmiterea echipamentelor se va face în baza unui protocol de predare – primire, între Municipiul Alba Iulia și Colegiul Economic Dionisie Pop Marțian.

Listă dotări:

Display Interactiv 75″ buc 1

Stand IV mobil cu suport camera Multibrackets Floorstand Basic 180 buc 1

Videoproiector OPTOMA X342E, XGA 1024 X 768, 3700 LUMENI, CONTRAST 22000:1 sau echivalent buc 19

Ecran proiecție manual L,PERETE/TAVAN, 200 X 200 CM, BLACKMOUNT sau echivalent buc 19

Ecran proiecție electric, PERETE/TAVAN, 200 X 200 CM, BLACKMOUNT sau echivalent buc 1

Suport tavan Videoproiector VOGEL’S PPC1540, REGLABIL, MAX.15 KG, ALB sau echivalent buc 19

Sistem PC All in One HP 24-f0038nq, Intel Core Î5-9400T pana la 3.4GHz, 23.8″ Full HD Touch, 8GB, SSD 256GB, Intel UHD Graphics 620, Free Dos, Windows 10 Home, negru sau echivalent buc 125

Laptop cu procesor Intel® Core™ i5, 8GB, SSD 500GB, monitor 17”, win 10 preinstalat sau echivalent buc 10

Multifunctional Inkjet Ink Benefit WiFi, Duplex, Fax, A4/A3 sau echivalent buc 1

Multifunctional laser monocrom A4 sau echivalent buc 3

Vizualizator ELMO L-12W sau echivalent buc 1

Server storage buc 1


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| S-a deschis patinoarul din Alba Iulia 2023: Zeci de tineri, la distracție pe gheață de Sfântul Andrei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a deschis patinoarul din Alba Iulia 2023: Zeci de tineri, la distracție pe gheață de Sfântul Andrei

Deschiderea patinoarului a fost așteptată cu nerăbdare de iubitorii acestui sport și joi in jurul pranzului, zeci de tineri se dădeau cu patinele, profitând de vremea rece si propice acestui sport de iarnă.

Această atracție aduce un strop de magie iernii și oferă o oportunitate minunată pentru comunitate să se bucure de bucuriile sezonului festiv.

Patinoarul va funcționa zilnic începând cu ora 12 și până la ora 21, oferind astfel tuturor posibilitatea de a se bucura de activitatea de patinaj pe gheață. Ultima intrare pe patinoar va fi la ora 20, permițând vizitatorilor să se bucure pe deplin de această experiență feerică.

Cu tarife accesibile, patinoarul devine o destinație atrăgătoare pentru toate categoriile de vârstă. Iată lista de prețuri:

Intrare: 20 de lei

Închirierea patinelor: 15 lei – Cei care nu dețin propriile patine pot închiria pentru a se alătura distracției

Citește și:  Târg de Crăciun 2023, la Alba Iulia: Când va avea loc marea deschidere și aprinderea iluminatului festiv

Închiriere dulăpior în vestiar: 5 lei – Pentru siguranța și confortul vizitatorilor, există opțiunea de a închiria un dulăpior în vestiar pentru obiecte personale

Ursuleț ajutător pentru copii: 20 de lei – Un ursuleț ajutător este disponibil pentru cei mici care doresc să învețe să patineze într-un mod distractiv și sigur.

Patinoarul va fi deschis în perioada 1 decembrie 2023 până la 7 ianuarie 2024, oferind astfel o oportunitate extinsă pentru toți cei dornici să se bucure de frumusețea iernii și a sărbătorilor de Crăciun într-un cadru magic.

Deschiderea patinoarului din cadrul târgului de Crăciun aduce oamenii împreună într-un spirit de bucurie și veselie. Fie că sunteți un patinator experimentat sau doar începeți să vă familiarizați cu patinajul, această atracție oferă o experiență captivantă pentru întreaga familie și prieteni. Asigurând un program extins și tarife accesibile, Alba Iulia devine cu adevărat locul perfect pentru a crea amintiri speciale în această perioadă festivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare