Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Echipamente IT și electronice pentru dotarea Bibliotecii Municipale din Blaj: Licitația de peste 200.000 de lei, lansată pentru a doua oară în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipamente IT și electronice pentru dotarea Bibliotecii Municipale din Blaj: Licitația de peste 200.000 de lei, lansată pentru a doua oară în SEAP

Primăria Municipiului Blaj a lansat recent, pentru a doua oară, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziții în cadrul proiectului „Construire bibliotecă municipală Blaj”. Valoarea totală estimată a contractului este de 228.155.93 de lei, fără TVA.

Citește și: Peste 220.000 de lei pentru echipamente IT la Biblioteca Municipală Blaj: Licitația, lansată în SEAP

Obiective proiect

Dezvoltarea echilibrata a unui teritoriu se poate baza doar pe o abordare integrata, atât din punct de vedere al infrastructurii fizice, cât si în ceea ce priveste dezvoltarea serviciilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În acest context, obiectivul general al proiectului vizeaza cresterea calitatii vietii populatiei Municipiului Blaj si asigurarea accesului la servicii de calitate, prin construirea unei biblioteci, cât si prin îmbunatatirea infrastructurii urbane locale.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Îmbunatatirea accesului la servicii culturale, prin construirea unei Biblioteci în 36 luni de la semnarea Contractului de finantare.

2. Îmbunatatirea infrastructurii fizice de baza, prin reabilitarea si modernizarea strazilor Andrei Muresanu, Garii, Eroilor, în termen de 36 luni de la semnarea Contractului de finantare.

3. Realizarea lucrarilor tehnico-edilitare, prin crearea strazilor de acces si a retelei de canalizare, în zona Chereteu, în 36 luni de la semnarea Contractului de finantare.

4. Realizarea de trasee pietonale, în suprafata de 4.472,99 mp, în termen de 36 luni de la semnarea Contractului de finantare.

5. Crearea de spatii verzi, în suprafata de 4.524,69 mp, în termen de 36 luni de la semnarea Contractului de finantare.

La nivelul Municipiului, mai exista un numar de 4 biblioteci, ce functioneaza în cadrul unitatilor de învatamânt, ce însumeaza peste 2.200 utilizatori activi.

De asemenea, în fiecare an, 13,9 milioane de europeni folosesc computerele cu acces gratuit la bibliotecile publice, 4,6 milioane de persoane din UE acceseaza internetul pentru prima data la biblioteca publica, iar 1,9 milioane de europeni vin la biblioteca publica fiind singurul loc unde pot avea acces gratuit la internet.

LOT I – Echipamente IT

Calculator desktop – 33 bucăți
Laptop – 1 bucată
Server – 1 bucată

LOT II – Electronice

Aparat indosariat – 1 bucată
Aparat desprafuire documente – 1 bucată
Imprimanta multifunctionala – 2 bucăți
Ecran led – 2 bucăți
Videoproiector – 6 bucăți
Televizor – 1 bucată
Blue-ray player – 1 bucată
Sistem de sonorizare – 1 bucată
Tabla interactiva – 1 bucată
Flipchart magnetic – 2 bucăți
Masina de curatenie – 1 bucată
Aparat foto digital – 1 bucată


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea